FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na začátku naděje, pak všechny šance pohasly. Sestupujeme do MSFL

Na začátku naděje, pak všechny šance pohasly. Sestupujeme do MSFL V A R N S D O R F - Hned na začátku zápasu jsme vedli a v tu chvíli byli zachráněni. Jenže pak domácí během sedmi minut otočili a pak už jsme na cestu do MSFL dostali až příliš branek.

 
 
30.kolo F:NL, sobota 25.5.2019
FK Varnsdorf - 1.SC Znojmo FK  7:1  (3:1)
Branky: 14.Schön, 17.Ondráček, 20.Rudzan, 57.Heppner, 75.Kouřil (pen.), 81.Ondráček, 84.Ondráček – 6.Mudra
ŽK: 60.Dordić, 81.Ondráček – 74.Cihlář
Rozhodčí: Matějček Milan - Dobrovolný Zdeněk, Váňa Jan
Delegáti: Mgr. Ulrich Jiří, Adamec Radim
FK Varnsdorf: Porcal – Heppner, Bláha, Rudzan (79.Zezula), Schön (55.Dordić) – Ondráček, Barac (70.M.Richter), M.Kubista, Rudnytskyy (C) – Kocourek, Kouřil
1.SC Znojmo FK: Koukal – Cuković, Avdić, Cihlář, Šmehyl – Conner (79.Hlůže), Kunca, Helísek (C), Machalík (68.Cheredea) – Mudra, Dramé (40.Teplý)
Počet diváků: 502
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Před posledním kolem byly karty rozdány tak, že k naší záchraně jsme potřebovali získat více bodů jak Táborsko i Žižkov. Bylo jasné, že v brance bude chybět Antonín Buček, který měl v posledním utkání stopku za čtvrtou žlutou kartu v posledním domácím duelu.

No a začátek byl přesně podle našich představ. Už v 6.minutě se prosadil Honza Mudra a v tu chvíli (i vzhledem k remízám 0:0 v Hradci, kde hrálo Táborsko a v Chrudimi, kde hrál Žižkov) bychom byli na úkor našich soupeřů zachráněni. Leč už o 8 minut později bylo srovnáno, neboť se po rohu prosadil Schön a překonal tak Jiřího Koukala, našeho mladého gólmana. A pak přišly během dalších sedmi minut další dvě branky, které asi rozhodly o našem osudu. V 17.minutě otočil Ondráček a Rudzan ve 21.minutě už zvýšil na 3:1. V nastavení první půle pak domácí dostali příležitost zahrávat penaltu, ale tu jim Jirka Koukal zneškodnil!

Ve druhé půli po hříchu padaly další branky a k našemu dokonanému trápení jen do naší sítě. V 57.minutě zvyšoval na 4:1 Heppner, v 75.minutě se z druhé penalty už trefil Kouřil a nakonec si ještě dvě branky dal v 81. a 84.minutě Ondráček a zkompletoval svůj hattrick a dal tak razítko na náš sestup do MSFL, kam se dostáváme po 9 letech, neboť naposledy jsme v ní hráli v sezoně 2009/2010 (tehdy jsme MSFL vyhráli a postupovali do 2.ligy). Věřme, že se nám hned v další sezoně podaří po 10 letech opět do F:NL postoupit, ale bude to těžké, protože zájemců je v MSFL dost a ještě ani v letošní sezoně není jasné, kdo se z postupu do F:NL nakonec bude radovat a kdo bude s námi bojovat příští sezonu (Frýdek-Místek, Líšeň, Kroměříž, i z divize postupující Blansko).

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies