FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zdemolovali jsme Vítkovice v Ostravě 6:0! Drtivou výhru svým galapředstavením zajistil Teplý

Zdemolovali jsme Vítkovice v Ostravě 6:0! Drtivou výhru svým galapředstavením zajistil Teplý O S T R A V A - V Í T K O V I C E - Poslední kolo podzimní části (23.11. hrajeme doma s Hradcem Králové od 18:00 předehrávku 1.jarního kola) znojemským fotbalistů vyšlo na jedničku. V předehrávce patnáctého kola si vyšláplo na Vítkovice, které v předchozích šesti domácích zápasech neztratily ani bod, celkově inkasovaly jen dva góly. Velký zápas prožil Jakub Teplý, který se trefil čtyřikrát. O branky se postarali také Štrombach a Avdić.

 
 
15.kolo F:NL, pátek 9.11.2018
MFK Vítkovice - 1.SC Znojmo FK  0:6  (0:3)
Branky: 32., 38., 44. a 57.Teplý, 64.Štrombach, 82.Avdić
ŽK: 30.Holiš, 57.V.Cverna, 59.Pašek – 14.Dramé
ČK: 43.Holiš (VIT) (po 2.ŽK)
Rozhodčí: Slabý Jiří - Pochylý Stanislav, Batík Tomáš
Delegáti: Liba Miroslav, Tandler Michal
MFK Vítkovice: Šustr – Celba, Mikula (C), V.Cverna, Hýbl – Pašek (75.Moučka), Motyčka (46.Ožvolda), Holiš, Matěj – Súkenník – Mišinský (65.Mrázek)
Trenér Jiří Balcárek
1.SC Znojmo FK: Buček – Helísek, Avdić, Dramé, Cihlář (C) – Mudra (75. Krčík), Kučera, Lacko (65. Ambrozek), Ordoš, Štrombach – Teplý (83. Brown)
Trenér Leoš Kalvoda
Počet diváků: 578
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Do základní sestavy se po karetním trestu vrátil Mahamadou Dramé, na lavičku usedl František Malár. Zbytek týmu zůstal bez změn. A jak se ukázalo, Leoš Kalvoda elitní jedenáctku vybral parádně. Již od začátku klání byli naši fotbalisté jasně lepší. Během úvodní půlhodiny se do tří velmi zajímavých šancí dostal David Štrombach, buď však na malém vápně minul bránu, nebo ho fantasticky vychytal brankář Martin Šustr. Při závěrečném pokusu měl zajímavou dorážku Jakub Kučera, ani on však příležitost nevyužil. Na rozdíl od minulých zápasů nás tentokrát nevyužité šance nemrzely. Ve dvaatřicáté minutě jsme se totiž radovali!. Přes Michala Ordoše a Matúše Lacka se míč dostal k Janu Mudrovi, který uvolnil Jakuba Teplého, a ten obloučkem přelstil Šustra – 0:1! O šest minut později to bylo veselejší. Michal Ordoš po sólově akci našel Davida Štrombacha, jež na malém vápně uvolnil Jakuba Teplého, pětadvacetiletý útočník střelou do protipohybu nedal Šustrovi žádnou šanci – 0:2! Skvělý poločas pokračoval. Naši hráči se v závěru dostali do brejku, který vedl David Štrombach. Na první pohled možná nezvolil ideální variantu, místo nahrávky zkusil střelu. Tu ale rukou zablokoval Roman Holiš, pro něhož se jednalo o druhou žlutou kartu, a tím pádem také červenou. K velmi zajímavému přímému kopu se postavil Michal Ordoš, jehož střelu vyrazil Šustr před sebe, a Jakub Teplý tak za dvanáct minut mohl uzavřít hattrick – 0:3!

Druhý poločas mohl čtvrtým gólem otevřít hrdina zápasu, v jasné příležitosti netrefil bránu. Vše si nahradil po téměř hodině hry, kdy Michal Ordoš přihrál Tomáši Cihlářovi do vápna, znojemský kapitán našel ještě lépe postaveného Jakuba Teplého, který posílal míč do prázdné svatyně 0:4! Za dalších sedm minut se prosadil David Štrombach, dvaadvacetiletý hráč se nezalekl postavení Teplého v ofsajdu, a po přihrávce Lacka šel sám na Šustra, kterému nedal moc na výběr – 0:5! Čtvrt hodinu před koncem svoji pátou branku mohl vsítit Jakub Teplý, brankář domácího týmu ho ale vychytal. Konečný stav v 82. minutě stanovil Muamar Avdić, po střele Jana Ambrozka za vápnem a chybě Šustra se mohl radovat také on – 0:6. V závěru již žádná příležitost nenastala, po výborném výkonu, čtyřech gólech Teplého, a druhé vychytané nule Antonína Bučka v sezóně si náš výběr připsal důležité tři body. Minimálně do soboty se tak posunul na dvanácté místo.

Ohlasy

Trenér Mětského FK Vítkovice Jiří Balcárek
"Pro mě je to zklamání. Nedokážu si vysvětlit, že hráči doma vyhrají šest zápasů, dostanou jen dva góly a plní určité pokyny, aby v posledním podzimním utkání takhle vybouchli. Jsou to profíci a za své výkony na hřišti by měli nést odpovědnost. Znojmo nás přehrávalo ve všech směrech a vyhrálo zcela zaslouženě. My si to musíme rozebrat v kabině."

Trenér 1.SC Znojmo FK Leoš Kalvoda:
"Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Přál jsem si ve Vítkovicích zvítězit, protože jsme to potřebovali. Snad nám to pomůže do posledního podzimního zápasu s Hradcem. Dnes musím hráčům poděkovat. Jsem spokojený s výsledkem i předvedenou hrou."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies