FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Tři body doma nezůstaly navzdory zlepšenému výkonu. Se Sokolovem přišla čtvrtá prohra v řadě

Tři body doma nezůstaly navzdory zlepšenému výkonu. Se Sokolovem přišla čtvrtá prohra v řadě Z N O J M O - Špatné výsledky znojemských fotbalistů nadále trvají. Páteční zápas proti Sokolovu sice přinesl lepší herní projev, po dlouhém čekání také vstřelenou branku, všechny body však odcestovaly do Sokolova. To především zásluhou šťastné branky v poslední desetiminutovce, kterou vstřelil střídající Voleský.

 
 
14.kolo F:NL, pátek 2.11.2018
1.SC Znojmo FK - FK Baník Sokolov  1:2  (1:1)
Branky: 13.Mudra – 11.Jakub Dvořák II., 82.Voleský
ŽK: 13.Kučera, 42.Mudra, 45+2.Ordoš, 61.Malár – 23.Čihák, 29.Stropek, 85.Voleský
Rozhodčí: Jan Mikyska – Michal Pfeifer, Jakub Mojžíš
Delegáti: Ing.Tulinger Miroslav, Duda Zdeněk
1.SC Znojmo FK: Buček – Helísek, Avdić, Malár, Cihlář (C) – Mudra, Kučera (69.Ambrozek), Lacko, Ordoš, Štrombach – Teplý (76.Brown)
FK Baník Sokolov: Jakub Dvořák I. – Beránek (79.Voleský), Stropek, Glaser (C), A.Čihák (46.Liener) – Štípek, Mejdr, Jakub Dvořák II., O.Ševčík – A.Ševčík, Hlavatý (56.Vávra)
Počet diváků: 420
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Znojemský trenér Leoš Kalvoda oproti prohře v Táborsku udělal čtyři změny. Stoperské duo Dramé, Chereda bylo z karetních, resp. zdravotních nahrazeno Malárem a Avdičem. Na lavičku poté byli posazeni Jan Ambrozek a Adam Krčík. Do sestavy se po dvouzápasovém trestu vrátil David Štrombach, po nemoci byl od první minuty schopný vyběhnout Michal Ordoš. Úvodní minuty přinesly především vysoké napadání obou mužstev, která svým působením na útočné polovině dělala soupeřům problémy. První gól zápasu poté na sebe nenechal příliš dlouho čekat. V jedenácté minutě se prosadili hosté, když Jakub Dvořák dobíhal k vápnu, před kterým nechytatelnou střelou otevřel skóre zápasu.

Odpověď byla blesková, rovněž za vápnem se střely ujal Jan Mudra, který čtvrtým gólem v sezóně potvrdil nejlepšího střelce Znojma. Vyrovnání přineslo domácímu celku větší touhu do hry, další gól však do konce půle nepřidali. V důležitých chvílích se jim na kopačky vnesla nepřesnost nebo pozorná obrana Sokolova. Ani hosté se branky v první části duelu již nedočkali.

Ve druhém poločase se ve velké šanci ocitl Michal Ordoš, který ve vápně nastřelil břevno hostů. Další velkou příležitost měl za chvíli David Štrombach, jeho střela letěla vysoko nad bránu. Po hodině hry se Znojmu nevydařil ani velký tlak, ve kterém měli prsty Ordoš, Štrombach či Lacko, hosté gól neobdrželi především díky obětavosti.

Hlavní arbitr více jak čtvrt hodinu před koncem neodpískal ve vápně evidentní faul na Jana Mudru a tak udeřili hosté. V osmdesáté druhé minutě Jakub Dvořák zahrával standardní situaci, po které se nejlépe zorientoval střídající Patrik Voleský, ten střílel do tyče. Od ní se však míč odrazil do brány bezmocného Bučka. Znojmu nepomohl ani závěrečný nápor, Sokolov při přechodu na prázdnou branku neměl pohlídaný ofsajd.

Hostující tým z posledních třech zápasů urval sedm bodů, naopak znojemští ztratili body počtvrté v řadě.

Ohlasy

Trenér 1.SC Znojmo FK - Leoš Kalvoda:
"Říkal jsem hráčům, že rozhodují okamžiky v obou vápnech, ale ty rozhodující žel nezvládli. Už sám pak neovlivním, zda třeba udělají lepší zakončení, to už je na samotných hráčích."

Trenér FK Baník Sokolov - Vítězslav Hejret:
„Jednalo se o těžký zápas. Ve druhé lize jsou duely opakovaně vyrovnané, ať už to bylo v Brně, doma s Pardubicemi, nebo se Znojmem. Všechno je zde stejné. Na konci rozhodují drobnosti, větší vůle. Dnešní zápas to ukázal také. Tedy velká vůle po vítězství, které nastalo po dobrém výkonu."

 
Zápasový servis

Preview

Reportáž

Ohlasy

Video

  • Sestřih 14.kola F:NL - 1. SC Znojmo FK - Sokolov | přehrát
  • trenér Leoš Kalvoda hodnotí prohru se Sokolovem | přehrát
  • Jan Mudra hodnotí prohru s Baníkem Sokolov | přehrát
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies