FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trápení stvrzeno. Na hřišti posledního Táborska přišla prohra v nastavení

Trápení stvrzeno. Na hřišti posledního Táborska přišla prohra v nastavení T Á B O R - Znojemští fotbalisté prohráli třetí zápas v řadě. Na půdě dosud posledního FC MAS Táborska, které před vzájemným zápasem uhrálo jednu výhru, naši borci padli 0:1, když se o branku v nastavení postaral Pavel Vandas. Série bez vstřelené branky se tak protáhla na více jak tři duely.

 
 
13.kolo F:NL, neděle 28.10.2018
FC Silon Táborsko - 1.SC Znojmo FK  1:0  (0:0)
Branky: 90.+2.Vandas
ŽK: 9.Březina, 41.Hasil, 70.Navrátil, 77.Šandera) – 71.Dramé, 90.Buček
Rozhodčí: Adámková Jana - Hrabovský Jakub, Šimáček Jakub
Delegáti: Melichar Jaroslav, Ubias Emil
FC Silon Táborsko: Toma – Hasil, Navrátil (C), Ngimbi, Šandera – M. Kučera (79.Ch.Frýdek), Berešík (82. Musiol), Březina – Ndiaye, P.Pilík, Pfeifer (87.Vandas)
1.SC Znojmo FK: Buček – Dramé, Krčík, Mudra, Helísek – Ambrozek (77.Ordoš), Lacko, Chereda (5.Avdić, 90.Brown), Kučera, Cihlář (C) – Teplý
Počet diváků: 227
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Trenér Leoš Kalvoda oproti prohře s Pardubicemi udělal tři změny v základní sestavě. Oleksiy Chereda se po více jak měsíci objevil v základní sestavě, když nahradil Muamera Avdiće. Do týmu se po karetním trestu vrátil také Jakub Kučera, podruhé v ligové sezóně se do úvodní jedenáctky dostal Adam Krčík. Jen na lavičce náhradníků byli Michal Ordoš a Jan Šulc.

Již v páté minutě musel hřiště opustit Chereda, za kterého se tak na hřiště podíval Avdič. O dvě minuty později se za obranou znojemského týmu objevil domácí Ndiaye, jeho střela mířila vedle tyče. Na začátku druhé desetiminutovky se z gólu radoval Jan Ambrozek, během standardní situace se ale objevil v ofsajdu. Více na míči bylo v první půli Táborsko, v jehož barvách se v polovině poločasu ve vápně nedomluvil Ndiaye s Pfeiferem, střela nakonec z této šance nebyla. Do konce první půle měl z trestného kopu ještě příležitost Březina, jednička v bráně Buček ale jeho pokus vyrazil, k odraženému míči se domácí nedostali.

Do druhého poločasu lépe vstoupil tým Táborska, Pfeifer ale v brejku nikoho ze spoluhráčů nenašel. Šance obou celků v průběhu dějství nepřišly, naopak žluté karty ano. Dvacet minut před koncem utkání se o čtvrtou v sezóně postaral Mahamadou Dramé, který tak bude chybět v pátečním zápase se Sokolovem. Druhé střídání zápasu od našeho hlavního trenér bylo provedeno v sedmasedmdesáté minutě, když Ambrozka nahradil Ordoš. Šest minut před koncem střetnutí mohl domácí výběr vést 1:0, Pavel Pilík však trefil jen břevno. Krátce po začátku nastavení bylo na domácím stadionu veselo, PAVEL VANDAS vstřelil jediný gól duelu. Chvíli na to si třetí žlutou kartu v sezóně odnesl Antonín Buček.

Nevydařený zápas v současnosti znamená, že se nacházíme jen dva body nad sestupovými pozicemi.

 
Zápasový servis

Preview

Reportáž

Video

  • Sestřih duelu F:NL Táborsko - 1.SC Znojmo FK | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies