FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Sedmnáctka slaví první výhru, ve Frýdku rozhodla skvělým úvodem

Sedmnáctka slaví první výhru, ve Frýdku rozhodla skvělým úvodem Z n o j m o - Po dvou úvodních prohrách slavila sedmnáctka plný bodový zisk. Proti Frýdku-Místku B rozhodl o úspěchu skvělý vstup do utkání. Ve 22. minutě totiž svěřenci trenéra Zlámala vedli už 3:0 a vytvořili si tak pevné základy pro zisk tří bodů. Domácí sice dokázali dvakrát snížit, na vyrovnání už však nedosáhli. Naopak, náš náskok nemusel být tak těsný, ve druhém dějství jsme ovšem neproměnili pokutový kop.

 
 
3. (Stovky), úterý 22.8.2017
Městský FK Frýdek-Místek B - 1.SC Znojmo FK  2:3  (1:3)
Branky: 35. Vahalík, 76. Šigut - 4. a 22. Jucha, 16. V. Pospíšil
ŽK: 46. Zrůnek, 50. Rusek - 70. Fajkus
Rozhodčí: Tvardek - Kneisl, Opěla
Městský FK Frýdek-Místek B: Rusek - Tomančák, Merta, Niesner, Hammer, Packo (77. Brojač), Vahalík (66. Šigut), Corriero, Zrůnek (75. Kolář), Mokroš (53. Koliba), Merta (c)
1.SC Znojmo FK: Čech - Tříletý, Peřinka, Jucha (76. Kaššai), Daniel (c), Vašina, Kohout, V. Pospíšil, F. Navrátil, Fajkus, Růžička (71. Merhaut)

Ohlasy

Luděk Zlámal (Znojmo): Podařil se nám nadstandardně úvod utkání a za 22 minut jsme si vytvořili rozdílový náskok. A bylo to vidět na sebevědomí hráčů i jejich výkonech. Soupeř snižoval vždy na v závěrech poločasů. My jsme ještě ve druhém dějství neproměnili penaltu a nedotáhli do úspěšného konce několik možností ke zvýšení náskoku. Pro tým radost z výkonu i bodového zisku.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies