FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Důležitý bod v přímém boji o záchranu

Na půdě dalšího ohroženého celku ze středních Čech vybojovali naši hráči bodík do boje o záchranu. V tabulce jsme tak srovnali krok s Kladnem, které prohrálo 2:4 v Sokolově.

 
 
14.k.2.liga, neděle 31.10.2010
FK Čáslav - 1.SC Znojmo FK  0:0  (0:0)

ŽK: Racko, Prášil, Džafič - Šilinger, Vavřík, Podzemský, Krhut, Yonov
Rozhodčí: Paták - Moláček, Koval
FK Čáslav: Bárta - Kotrba, Ptáček, Dragoun, Haniak - Šturma, Racko (85. Petr), Prášil, Breite (66. Špidlen), Kunášek - Brožík (46. Džafič).
Trenér Oldřich Abrhám.
1.SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek, Yonov, Mička, Šilinger - Krhut (88. Lukáš), Vavřík, Podzemský, Trnovec, Zapalač - Látal
. Trenér Bohumil Smrček
Počet diváků: 410
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Domácí začali veledůležitý souboj o záchranu aktivněji a měli ze začátku více ze hry. Naši hráči se prosazovali rychlými protiútoky. Například v 11.minutě vysunul gólman Hrubý dlouhým výkopem Látala, kterého ale zablokovala domácí defenziva. Tradičně výborný výkon podal náš brankář, který vychytal jak šanci Breiteho, tak o několik minut později i Dragounovu. Ve 20.min. se prosazoval opět náš Látal. Před bránou hledal Krhuta, ale obránce domácích mu šanci překazil. Ještě ve 33. min. se chtěl jako v minulém našem vítězném zápase proti Kladnu prosadit Zapalač, ale gólman domácích byl na místě.

Hned na začátku druhé půle jsme se mohli dostat z největší příležitosti duelu do vedení: míč se zčistajasna objevil před úplně volným Látalem, ten ale trefil Bártovy nohy! Domácí se chtěli prosadit v 55.minutě, ale Džafič to nevyřešil správně pro své mužstvo. I nadále měli domácí i za přispívání rozhodujícího faktoru na hřišti mírnou převahu, ale další větší šanci měli naši hráči v 80.minutě. Bárta opět zatahoval za záchranou brzdu po rychlém brejku Látala.

Před posledním domácím duelem se Zlínem jsme sice v tabulce stále předposlední, ale už jen díky méně vstřeleným brankám oproti Kladnu.
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies