FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

O posilách se zatím spekuluje

O posilách se zatím spekuluje S postupem našeho klubu do 2.ligy se ozývají nejen hráči a jejich agenti, ale čím dál častěji i možné spekulace o tom, kdo by měl přijít najisto, kdo na zkoušku a kdo třeba jen dle přání fanoušků. První konkrétní jméno přinesl server vfotbal.cz na svých stránkách. Jedná se o mladého fotbalistu Vysočiny Jihlava, který doposud do 2.ligy nenakoukl, ale svým vysokým vzrůstem by mohl vypomoci naší obraně, neboť se jedná o středového hráče zadních řad.

 
 
 

A kdo dál přijde a kdo zůstane? Jednání stále probíhají a ještě před začátkem přípravy 28.června není vše jasné. Uvidíme, kdo se bude hlásit v ten den trenéru Sobotovi. Měli by to být současní hráči, včetně těch, kteří jsou v našem klubu na hostování, tedy například Zapalač či Krhut. I Látal by se měl z Karviné vrátit, alespoň samotný hráč o to má zájem.

Fanoušci ale netrpělivě čekají, kteří hráči přijdou na zkoušku a budou se trenérům ukazovat v přípravných duelech. Již delší dobu se hovoří o Sukupovi. Šardice budou hrát jen okresní soutěž Hodonínska a takového šikovného hráče by bylo jistě škoda. Do Znojma není daleko z Brna a tamní Zbrojovka má stále dost hráčů, ze kterých se dá vybírat. Fotbalové tamtamy šíří zprávu o jednom záložníkovi s německým přijmením (F.Schneider?). No a pak je potřeba si uvědomit, že ve druhé lize již neplatí pravidla o počtu cizinců, tak co třeba přivést hned dva hráče ze sousedního Slovenska, které dnes zaskočilo celý fotbalový svět porážkou úřadujících mistrů světa Italů a postupem do vyřazovacích bojů. A mohl by to být třeba alespoň bývalý reprezentant do 21 let, ne?

Nechme se překvapit, až se ze spekulací vyklubou konkrétní jména a my budeme znát nejen záda hráčů jako na ilustračním snímku, ale i jejich tváře a hlavně fotbalové dovednosti.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies