FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mládežka na republikovém finále v malé kopané

Mládežka na republikovém finále v malé kopané Z n o j m o - Naši fotbalisté v barvách Základní školy Mládeže před podzimními prázdninami reprezentovali Znojemsko na republikovém finále v malé kopané v Blansku.

 
 
 

Již samotná účast na finálovém turnaji v této stále populárnější formě fotbalu byla pro Mládežku velkým úspěchem, postup do finále jí totiž v předchozích letech vždy těsně utekl. Turnaj byl roztažen do dvou dnů a zúčastnilo se jej šestnáct základních škol z celého Česka. Ty byly rozděleny do čtyřech základních skupin. V ní jsme bohužel nakonec skončili na třetím nepostupovém místě, když jsme podlehli Jihlavě a Českým Budějovicím, připsali naopak výhru 3:0 proti škole z Karlových Varů.

Ve druhém dni tak Mládežka bojovala o umístění. „Druhý hrací den jsme hráli opravdu výborně a všechna tři utkání o umístění jsme vyhráli. Postupně jsme porazili školy z Blanska, Plzně a Jablonce,” Zdeněk Mička, který tým vedl tým i s dalším trenérem 1. SC Znojmo Václavem Dvořákem. Jejich svěřenci tedy nakonec skončili na 9. místě a naznačili, že by se neztratili ani v bitvě o medaile. „Odehráli jsme špatně jen první poločas prvního zápasu a ten nás stál bohužel finálovou skupinu. Na páté až šesté místo jsme určitě měli. Nabrali jsme zkušenosti a věřím, že příští rok posuneme umístění výše,” přeje si Mička a naznačuje, že by Mládežka a naši kluci mohli zamíchat kartami ještě výrazněji.

SESTAVA: Loskot Dominik, Šuba Petr, Kurdějovský Denis, Buchta Filip, Částek Ondřej, Jelínek Martin, Müller Max, Kučera Petr Vítek, Žůrek Vojtěch, Prukner Radim, Ryška Jakub a Vašíček Nicolas. Trenéři: Dvořák Václav, Jiral Jaromír a Mička Zdeněk.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies