FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

I mladší žáci si již uživají letní přípravu

I mladší žáci si již uživají letní přípravu Z n o j m o - Tento týden se přidali k dorostencům a starším žákům v letní přípravě i naši mladší žáci. Týmy U12 a U13 načaly společnou přípravu v pondělí 25. července. A příprava to bude v jistém ohledu specifická, soutěže elitní ligy SpSM totiž čekají v této sezóně změny.

 
 
 

S ročníkem, kterému v této sezóně bude náležet označení U13, zůstává trenér Zdeněk Mička a jeho asistent Josef Hnaníček. Třináctka využila na startu přípravy areál ZŠ Mládeže a také trávníku v Suchohrdlech. Ve čtvrtek už se kluci přesunuli na Čafku, kde již trávník prošel regenerací a otevřel se tak tréninkům. V sobotu nás pak čeká první přípravné utkání, které odehrajeme v Kobylí proti HFK Olomouc. Další týden následuje soustředění v osvědčené destinaci - Litohoři, kde se U13 sejde i s naší U14 a U12.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

Pro kluky, kteří budou letos hrát za U12, je tato kategorie prvním takovým větším fotbalovým krokem. Jedná se totiž o přechod z přípravek do mladších žáků. Krok to bude oproti minulým sezónám o to větší, že se nebude hrát na šířku hřiště jako doposud, ale v počtu 8+1 od vápna k vápnu. Odpadá tedy i to, že obě kategorie (U12 i U13) hrály své zápasy zároveň. Ale pojďme zpět k přípravě, změnám systému v soutěžích mladších žáků se budeme věnovat v samostatném článku. U12 povede trenér Libor Palička, jehož asistenty budou František Fousek a Vlastimil Elis. Dvanáctka narozdíl od starších kolegů využívala na začátku týdne trávníku v Únanově, ve čtvrtek si pak zatrénovala také na Čafce.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies