FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V letní výhni odstartovali přípravu starší žáci a U16

V letní výhni odstartovali přípravu starší žáci a U16 Z n o j m o - Českou republikou prochází aktuálně vlna tropických teplot a v této konstelaci načali v úterý 19. července společnou přípravu starší žáci. Společně s U15 a U14 pak vstoupil do přípravy také poslední dorostenecký tým - U16.

 
 
 

U16 navázala na své starší kolegy z minulého týdne a na ZŠ náměstí Republiky ji čekal Yo-Yo test. Šestnáctku bude v této sezóně vést Petr Čech a novic v trenérském štábu - Patrik Korčák. Obávaný test mají jejich svěřenci za sebou a přesunou se na zelený pažit, v tomto týdnu konkrétně do Olbramkostelu a Suchohrdly. Stejně jako ostatní kategorie je pak čekají i plavecké tréninky na plovárně v Louce, o čemž se ostatně zmiňoval v rozhovoru i trenér U19 František Havlík.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

Starší žáci si pro start přípravy nevybrali ideální počasí, i proto se trenéři U15 a U14 rozhodli využít Gránic, kde byli kluci chráněni před ostrým sluncem stínem. V těchto kategoriích můžeme na trenérských postech avizovat dva velké návraty do našeho mládežnického klubu. U14 povede Oldřich Helebrant, který se do 1. SC vrací z FK Znojmo. Jeho asistentem bude David Pham. Dalším návratem do mládeže 1. SC Znojmo je pak jméno třiadvacetiletého Milana Moravce. Odchovance klubu, který hrával nedávno i za tým, čekají první výraznější trenérské zkušenosti v pozici asistenta trenéra U15 Václava Dvořáka. I žáky nemine v týdnu Yo-Yo test. U15 pak na konci týdne vyráží na soustředění do Starého Hobzí, U14 zakončí týden přípravným utkáním v Moravském Krumlově.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies