FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mládež odstartovala přípravu, jako první se do ní zakousla U19

Mládež odstartovala přípravu, jako první se do ní zakousla U19 Z n o j m o - Volno uteklo jako voda a už tu máme novou sezónu respektive letní přípravu na start soutěží edice 2022/23. Z mládeže zahájila přípravu tradičně jako první U19, po ní následovala U17.

 
 
 

U19 se sešla k prvnímu společnému tréninku (hráči si před startem společné přípravy plnili individuální plány - pozn. red.) po zaslouženém volnu 11. července v Mramoticích, jelikož trávník na Čafce je ještě ve fázi odpočinku po velké jarní zátěži. Přípravu však tento den nezačala jen U19 ale v podstatě i U18, jelikož oba týmy trénují pospolu. Hráče přivítali nejen trenéři František Havlík (U19) a Zdeněk Adamov (U18), kteří nadále zůstávají u svých kormidel, ale i šéftrenér mládeže Miroslav Paul a předseda klubu Jindřich Růžička. K vidění byly známé tváře, nové tváře v podání dua Martina a Marka Krontorádů a také jeden návrat. Do Znojma se totiž vrací po působení ve Zbrojovce Brno Adam Ryška, který by měl být jedním z hlavních tahounů U19 v nové sezóně. V úterý pak následovaly testy na ZŠ náměstí Republiky ve Znojmě. Tradiční "oblíbené" testy známé pod názvem Yo-Yo byly prvním společným tréninkovým dnem pro hráče U17, které povede v nové sezóně trenér Miroslav Paul a novou tváří v klubu bude jeho asistent Martin Rajlich.

Když už jsme zmínili hřiště v Mramoticích, tento týden využijí dorostenecké týmy nově i hřiště v Olbramkostelu. V pátek pak naberou U19, U18 a U17 směr Bystřice nad Pernštejnem, kde je čeká soustředění. Poslední dorostenecký tým, U16, odstartuje přípravu v příštím týdnu. Na naše týmy samozřejmě čekají i přípravná utkání, U19 se například střetne s muži Miroslavi, Ivančic a s dorosty Písku a Líšně, poslední jmenovaný klub bude generálkou na start Moravskoslezské dorostenecké ligy, kdy doma v půli srpna vyzveme Baník Ostrava B.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies