FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 porazila muže FŠ Třebíč, U16 nestačila na Novosedly, U15 vysoko porazila ČAFC!

U19 porazila muže FŠ Třebíč, U16 nestačila na Novosedly, U15 vysoko porazila ČAFC! T A S O V I C E / H R U Š O V A N Y - V minulém týdnu odehrála svá přípravná utkání mládežnické kategorie. Devatenáctka po velmi solidním výkonu přehrála muže FŠ Třebíč. Šestnáctka po divoké přestřelce na umělé trávě v Hrušovanech podlehla dorostu Novosedel. U15 hrála své utkání již ve čtvrtek, kdy dominovala celé utkání a v celku jasně porazila mladší dorost ČAFC Židenice.

 
 
 

U19 (ročník 2003 a mladší)

1. SC Znojmo U19 - FŠ Třebíč (muži) 6:2, branky U19: Navrátil T. 2, Synek, Bartůněk, Bartoněk, vlastní

Sestava U19: Ryšavý - Jarý, Vocílka, Beníček, Železný - Bartůněk, Navrátil T. - Bakaj, Šuba, Pokorný - Synek (Škopek, Bartoněk, Zeisel, Eliášek, Čížek, Koukal, Žižka, Simonyi)

František Havlík (Znojmo): Od začátku utkání jsme diktovali tempo, soupeře jsme vysokým napadáním v dostatečném počtu hráčů a ve správném postavení nenechali kombinovat a pracovat s výstavbou hry. V naší hře se objevila spousta dobrých momentů (otáčení těžiště hry, hra do kolma, rotace hráčů, postavení a chování hráčů v presinku). Měli jsme ale i situace méně kvalitní – především nedostatečné zajišťování vystoupených stoperů krajními hráči, pomalé a vysoké centrované míče a produktivita v koncovce. Po hromadném prostřídání v 60. minutě nám kvalita hry spadla, projevovalo se to především nedostatečně důrazným a pozdním dostupováním hráčů soupeře a na naší hře na míči. Pro mladé hráče jsou ale taková utkání cennými zkušenostmi. Po neomluvitelném výkonu z minulého týdne jsme si trochu zlepšili náladu. Pořád je ale před námi spousta práce.

U16 (ročník 2006 a mladší)

1. SC Znojmo U16 - Sokol Novosedly (dorost) 4:9 (0:3), branky U16: Svoboda 2, Krištof J., Štěpánek

Sestava Znojma: Veselý (46. Krištof R.) - Matoušek (46. Novák), Drozd (40. Krištof J.), Chvátal, Kuřák - Malina - Jordánek, Durda, Loveček (46. Šrámek), Svoboda - Štěpánek

Miroslav Paul (Znojmo): Po minulém týdnu kdy jsme předvedli velmi solidní výkon a prezentovali jsme se velmi dobrou defenzivní činností jsme tentokrát absolutně propadli. Během utkání se nám protočili na krajích obrany čtyři hráči, ale všichni podali velmi podprůměrné výkony. V prvním poločase jsme nedokázali soustavně držet míč a kombinovat, výkon nesnesl žádné měřítko. Do druhého poločasu jsme měli velmi dobrý vstup, kdy jsem za pět minut vstřelili tři branky a dotáhli se na soupeře. Avšak poté jsme domácím nabídli po naší nezodpovědnosti (jednoduché ztráty míče, nezodpovědné bránění při standartních situacích, špatné taktické postavení) další možnosti ke vstřelení branek a soupeř trestal. Někteří hráči by si měli uvědomit, že každým tréninkem a každou minutou na hřišti si hrají o základní sestavu a postavení v týmu. Do útočné fáze jsme ve druhém poločase měli dobré pasáže, ale výkon se skládá i z defenzivy a tam jsme dnes byli doslova žalostní.

U15 (ročník 2007 a mladší)

1. SC Znojmo U15 - ČAFC Židenice U16 9:2 (6:2), branky U15: Matula 3, Svoboda 3, Daniel 2. Matajs

Sestava Znojma: Plicka - Souček, Paul, Drozd, Škopek - Buchta, Durda - Matajs, Daniel, Peca - Matula (Minařík, Pekár, Svoboda, Brzobohatý)

Václav Dvořák (Znojmo): Od úvodních minut jsme byli aktivní, měli jsme dobrý pohyb a dobře jsme pracovali s prostorem. Postupem času jsme si vypracovali několik gólových situací, ale ne vždy jsme byli úspěšní. Vyzkoušeli jsme si několik variant v sestavě, kdy někteří hráči hráli během utkání na více postech. Kluky bych chtěl pochválit jednak za přístup a hlavně za výkon.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies