FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U16 v prvním přípravném utkání porazila starší dorost Lipníku/Valče!

U16 v prvním přípravném utkání porazila starší dorost Lipníku/Valče! T A S O V I C E - V první přípravném utkání se představila na umělé trávě v Tasovicích naše kategorie U16. Soupeřem byl starší dorost Lipníku/Valče, hrající krajský přebor Vysočiny, který zde tráví své soustředění. Naši mladíci předvedli velmi solidní výkon a berou vítězství 1:0, které bylo nakonec velmi šťastné, ale v součtu celého utkání asi zasloužené.

 
 
 

1. SC Znojmo U16 - Hajduk Lipník/SK Valeč 1:0 (0:0), branka: 89. Kuřák

Sestava Znojma: Ryšavý (46. Veselý) - Novák (46. Paul), Drozd, Chvátal, Škopek N. (60. Šrámek) - Malina (70. Krištof J.) - Krištof J. (46. Matajs), Durda, Loveček (46. Štěpánek), Votava (46. Kuřák) - Svoboda (60. Loveček)

Miroslav Paul (Znojmo): Do utkání jsme šli z plné přípravy. Den před utkáním jsme měli dva těžké tréninky, stejně tak soupeř, který je v Tasovicích na soustředění. Se stejným protivníkem jsme se utkali i v létě a prohráli jsme 6:2, takže výsledkový posun tam je určitě, ale více mě těší i posun herní. V utkání jsme častěji drželi míč, měli jsme více vyložených šancí, které jsme neproměnili a nakonec jsme šťastně rozhodli minutu před koncem. Velmi dobře jsme pracovali až na nějaké mikrochyby do defenzivy. V určitých pasážích jsme se vyrovnali o 2 roky někdy až 3 roky staršímu soupeři i v osobních soubojích a v závěru jsme soupeře zatlačili, z čehož jsme vytěžili vítěznou branku. Potěšil mě výkon kluků z U15, kteří se určitě neztratili. Avšak není čas slavit, chyb v utkání bylo také spousta, takže budeme pracovat v dalších týdnech tvrdě dál.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies