FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V pondělí začala příprava. Pod provizorním vedením Leoše Kalvody se sešlo dvacet hráčů

V pondělí začala příprava. Pod provizorním vedením Leoše Kalvody se sešlo dvacet hráčů Z N O J M O - Příprava prvního týmu na nadcházející sezónu MSFL byla zahájena. Vedení klubu stále hledá nově se utvářející trenérský tým, první setkání po téměř měsíci měl na dohled Leoš Kalvoda. Sportovní ředitel klubu na tréninku uvítal dvacet borců, mezi nimiž nechyběl zkušený Tomáš Cihlář nebo mladíci z dorosteneckých kategorií.

 
 
 

Od půl třetí se hráči vydali na tartan, kde skousli první společné dávky přípravy. Leoš Kalvoda jim naordinoval běžeckou část, která se skládala ze tří částí po deseti minutách, přičemž požadavek byl pohybovat se okolo pěti minut na kilometr.

V hlavní skupince se nepohyboval pouze Nicolas Hlůže, dvacetiletý fotbalista kvůli menším zdravotním problémům jako jediný pobýval na travnatém pažitu, který v současné době není možno využívat kvůli regeneraci trávníku.

„Bylo to kvůli kolenu, abych byl na měkkém. Tráva je na to ideální. I když jsem v předpřípravě zkoušel běhat na betonu, tak to nebylo stoprocentní. Zaběhl jsem však normálně co kluci,“ nechal se po tréninku slyšet Hlůže.

Kromě Hlůžeho na úvodní trénink přišli také zkušení borci Tomáš Cihlář, Antonín Buček či David Helísek. Poslední jmenovaný však má namířeno do FK Hodonín, který uplynulou sezónu sestoupil z MSFL.

Přípravy se již nezúčastnili Filip Maksič, David Machalík a Dominik Kunca, triu skončilo hostování a vrátilo se do mateřských klubů. Ve Znojmě mimo jiné nebudou pokračovat ani Matúš Lacko nebo Jan Mudra. Oleksyi Cheredea se ve středu musí vrátit na Ukrajinu kvůli nevyřízeným pracovním vízům. Po operaci kolena se stále zotavuje Jakub Kučera.

O místo v prvním týmu se naopak porvou mladíci, kteří v uplynulé sezóně hájili barvy našeho staršího dorostu. Řeč je mimo jiné o Patriku Paculovi, Radimu Pohankovi či Milanu Stixovi.

Během úterního dne, v jehož odpolední části budou hráči trénovat na hřišti Dyjákovic, se k týmu připojí bývalý mládežnický fotbalista našeho klubu. Filip Krula. Dvacetiletý obránce naposledy hrál za brněnskou SK Líšeň.

Další podoba a kostra znojemského kádru bude známa zkraje příští týdne, 30.6. totiž některým hráčům končí smlouva a můžou odejít do jiného klubu.

Prvního tréninku se nezúčastnili Andrew Benjamin Conner, Mahamadou Dramé, Šimon Šmehyl, Adam Krčík, Van-Dave Harmon, Alex Kuffour, Milan Moravec, Vojtěch Švarc

Přípravu zahájili:
Brankáři: Antonín Buček, Jiří Koukal, Adam Polepil
Hráči do pole: Tomáš Cihlář, David Helísek, Muamer Avdič, František Malár, Oleksyi Cheredea, Nicolas Hlůže, Jakub Teplý, Patrik Martínek, Patrik Pacula, Radim Pohanka, Milan Stix, Teodor Gutev, Milan Dolejší, Radek Ševčík, Tomáš Sivera

Odchody:
Matúš Lacko (FC Vysočina Jihlava), Jan Mudra, Dženis Beganovič, Igor Cukovič (všichni konec smlouvy), Filip Maksič, David Machalík, Dominik Kunca (konec hostování)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies