FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Úplně loženky to nebyly, vrací se Mudra k šancím Vlašimi

Úplně loženky to nebyly, vrací se Mudra k šancím Vlašimi Z N O J M O - Pouze jednou od svého příchodu chyběl v základní sestavě. Jan Mudra však po třetím kole s FC Vysočinou Jihlava pokaždé nastoupil od první minuty a nejinak tomu bylo v pátek, kdy náš výběr hostil FC Sellier&Bellot Vlašim. Zápas nakonec skončil 1:1, když obě branky padly až ve druhém poločase. Mudra po utkání přistoupil k rozhovoru, ve kterém mluvil o:

 
 
 

o remíze 1:1...
Byl to těžký zápas. Střetli se dva tabulkoví sousedé. Nezačali jsme moc dobře, Vlašim byla lepší na míči. Jsou mladí, skoro všichni jsou vychování ze Sparty. Je to vidět, prostě jsou v tomhle o něco lepší než my. U nás zase hrála roli větší zkušenost. Od začátku jsme nepraktikovali, co jsme chtěli, první půle se nám nevydařila. To k fotbalu patří, přečkali jsme to. Ve druhé půli jsme nastoupili úplně jinak, více bojovně, hráli jsme lépe. Taky nás to odměnilo, dali jsme gól. Pak byla škoda, že po takové brance vyrovnali. Druhá půle byla zlepšená, ta první dobrá nebyla.

o šancích Vlašimi v prvním poločase...
První půli jsme je nedobíhali. Když letěl dlouhý míč do naší obrany, tak jsme tam byli pozdě, všude o krok později. Vyjížděli z toho, měli šance. Úplně loženky to nebyly, vždy tam někdo v poslední chvíli zakročil. Ze začátku se jim vedlo drobet lépe než nám. Poté jsme hru vyrovnali.

o hře na levé straně hřiště...
Vlevo jsme asi lepší. (se smíchem) Hráli jsme vlevo, teď to tak vycházelo. Jednou to tak je, hravá se také vpravo. Když se hraje vpravo, tak vždy nadávám, protože nejsem na míči. (s úsměvem Když jsem vlevo, tak jsem rád. O tom fotbal je. Střed bývá zahuštěný. Že se hrálo drobet více vlevo, tak to nebyl žádný záměr.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies