FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Už jsem skoro zvedal ruce, mrzí Mudru nádherná, leč neúspěšná akce

Už jsem skoro zvedal ruce, mrzí Mudru nádherná, leč neúspěšná akce T Ř I N E C - Patří k nejzkušenějším hráčům ve znojemském kádru. Po sobotě mohl s Kubou Teplým patřit k nejlepším střelcům Znojma. Jen kdyby tam Honzovi Mudrovi padla krásná střela zpoza vápna. Bohužel pro naše barvy se však jeho pokus zastavil na tyči. Mudra se po zápase postavil před kameru a odpovídal nejen na pohledný fotbalový moment, ale rovněž komentoval blížící se reprezentační přestávku.

 
 
 
This text will be replaced

Honzo, na začátku druhého poločasu jsi krásně trefil tyč. Jak jsi viděl tuto situaci?
Po centru se míč odrazil před vápno a letěl ke mně. Zakřičel jsem si, že to vezmu z voleje nártem. Střela mi sedla snad nejlépe, jak mohla. Zbývaly jen centimetry. Už jsem skoro zvedal ruce a radoval se. Šance mě mrzí, je to velká škoda.

Mrzet to může o to více, že druhá půlka druhého poločasu již nebyla tak dobrá, jako ta první…
Zatlačili nás. Druhý poločas začali hrát jiný systém. Jejich obránci to hodně natahovali do útoku, stopeři vyváželi míč, pohybovali se na balónu. Posledních dvacet minut nás tlačili a bylo to těžké. Bod je nakonec dobrý.

První poločas byl z naší strany lepší. Přičítáš to změně domácího systému, nebo v něm byla větší aktivita než ve druhé půli?
Na začátku jsme měli hodně sil, napadali jsme. Do útoku jsme nebyli špatní, něco jsme si tam vytvořili, soupeř byl horším týmem. Ve druhém poločase nám ubývaly síly a když běháte bez míče, tak ubývají více. Pramenilo to z jejich systému, ale také, že jsme neudrželi tolik míčů.

Honza Mudra se dále rozpovídal o hře po stranách a reprezentační přestávce, v níž Česko odehraje dva velké zápasy proti Anglii a Brazílii. Více v přiloženém videu

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies