FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Po průběhu musíme být s bodem spokojeni, hodnotí Šturma duel v Třinci

Po průběhu musíme být s bodem spokojeni, hodnotí Šturma duel v Třinci T Ř I N E C - Hned během tří zápasů si František Šturma připsal výhru, prohru a také remízu. O body se dělil v sobotu, kdy z hřiště Třince se svým týmem dovezl výsledek 1:1. Šturma se po utkání ohlédl nejen za velkou šancí z druhého poločasu.

 
 
 
This text will be replaced

„Přijeli jsme na hodně těžký terén. Věděli jsme, že tady nebudeme moct praktikovat naší kombinační hru. Musím klukům poděkovat za bojovnost a nasazení, protože to bylo méně o fotbale a více o srdíčku, o vůli a o chuti jít si za vítězstvím,“ spustil na pozápasové tiskové konferenci František Šturma.

Trenér znojemského mančaftu přitom zpozoroval odlišné dvě půle. „V prvním poločase jsme si vytvořili více šancí než soupeř, bohužel se nám podařilo dát jen jednu branku,“ připomněl velké příležitosti Šimona Šmehyla na začátku poločasu, nebo Dženise Beganoviče. Gólovou radost mu tak v šestatřicáté minutě udělal Mahamadou Dramé, pro kterého se jednalo o první zásah ve Znojmě.

Druhá půle mohla pro naše barvy začít na výbornou, Jan Mudra. Avšak orazítkoval tyč. „Do druhého poločasu jsme chtěli jít útočně a nějakým způsobem se snažit zakončovat akce. Šance jsme měli možná prvních patnáct nebo dvacet minut. Škoda té brankové konstrukce, kterou jsme nastřelili. Myslím si, že to byl krásný fotbalový okamžik,“ pokračoval Šturma v hodnocení zápasu.

Šestačtyřicetiletý trenér se na hřišti třineckého mužstva musel obejít bez zraněného Kuby Kučery a vykartovaného Matúše Lacka, čímž tak měl trochu omezené možnosti střídání. „Bohužel nemáme velkou lavičku, a to ovlivnilo další průběh zápasu. Soupeř nás tlačil, byl více na míči, ale my hráli tak, abychom ho nepustili do zakončení. Odjíždíme s bodem a po tom průběhu musíme být spokojeni,“ zakončil hlavní kouč.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies