FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Tipsport liga 2019: Základní skupinu okoření jihomoravské derby. Finalisty čeká lákadlo

Tipsport liga 2019: Základní skupinu okoření jihomoravské derby. Finalisty čeká lákadlo Z N O J M O - Ani v roce 2019 nebude náš klub chybět v Tipsport lize. Letos se v základní skupině, která se pro naše borce odehraje v brněnské Líšni, utká s FC Zbrojovkou Brno, FC MAS Táborsko a slovenským prvoligovým účastníkem FC Nitrou. Celkový vítěz Tipsport ligy odehraje Final Four na Maltě.

 
 
 

Loni se znojemští fotbalisté představili v zimní soutěži ve skupině C. Úvodní dva zápasy nezvládli, s domácím Brnem padli 0:1, proti slovenské, tehdy druholigové, MFK Skalici prohráli 1:2. Osmi zápasovou sérii v Tipsport ligy bez výhry poté přerušili s FC Pardubicemi, které přehráli 2:1. Zásluhou výsledku tak skončili na třetím místě. Vítěz skupiny FC Zbrojovka Brno následně ovládla také celý ročník.

Rovněž v následujícím roce se v základní skupině uskuteční jihomoravské derby. Oba týmy se v letošní sezóně potkali již v ligové soutěži, kde vyhrál brněnský tým 1:0. Dalšími soupeři ještě budou FC MAS Táborsko (na podzim nás porazilo 1:0) a momentálně sedmý tým nejvyšší slovenské soutěže FC Nitra.

Lehce se bude měnit formát soutěže. Ačkoliv týmy zůstanou ve čtyřech skupinách po čtyřech, tak výsledky zápasů se rovnou budou počítat do společné tabulky. Celkový vítěz letošní základní části, loňský celkový vítěz (zmíněná Zbrojovka Brno) a přizvaní účastníci (FC Slovan Bratislava, FK Mladá Boleslav) se poté zúčastní Tipsport Malta Cupu, v rámci kterého se přímo na Maltě střetnou o celkový triumf. Všechny čtyři celky se ke všemu na netradičním místě utkají s elitními místními soupeři.

Tipsport liga 2019 začíná 5. ledna, poslední zápasy se odehrají 16. ledna. Pouhé dva dny po konci základní části týmy odletí na Maltu.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies