FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

První posilou klubu v nové sezoně je Michal Ordoš!

První posilou klubu v nové sezoně je Michal Ordoš! Z n o j m o - Náš klub začal posilovat! Ve středu 13.6. začne příprava na novou sezonu a tak se snaží vedení klubu snaží, aby na soupisku zapsalo co nejvíce takových hráčů, kteří především zkonsolidují kádr, který pak následně napraví především nepovedenou jarní část minulé sezony. Všichni věříme, že k tomu přispěje i bývalý reprezentant Michal Ordoš (na snímku přebírá dres od předsedy představenstva 1.SC Znojmo FK a.s. Jiřího Tunky.

 
 
 

Věděli jste, že je Michal Ordoš, jehož jméno máte asi nejvíce spojeno se Sigmou Olomouc, rodákem ze Znojma? Ano, v našem královském městě se narodil krátce po začátku roku 1983. Abychom byli přesní, narodil se ve znojemské porodnici, ale jinak od malička žil v Troskotovicích na hranicích našeho okresu. Tam rovněž jako malý začínal s fotbalem. V 10 letech poprvé přestoupil do klubu FC Pálava Mikulov, tedy jihovýchodně a ne třeba jihozápadně do našeho klubu. Jako třináctiletý pak začal oblékat dres dnes již neexistujícího klubu FC Zeman Brno. V šestnácti letech se pak dostal již do 1.FC Slovácko, kde také poprvé oblékl prvoligový dres a v roce 2005 dal i první prvoligový gól. Následně se rovněž objevil na jednu sezonu v FK Mladá Boleslav a pak i Bohemians Praha 1905. V roce 2008 se dostává do dresu SK Sigma Olomouc. Hned v první sezoně se stal nejlepším střelcem klubu a v následujícím ročníku dokonce králem střelců nejvyšší soutěže! O další dvě sezony později získal (po podzimu stráveném v Rakousku) velmi cenou trofej se svým klubem - domácí pohár!

V sezoně 2012/13 byl také druhým nejlepším střelcem 1.ligy a zároveň si zapsal i dva reprezentační starty! Později v sezoně 2014/15 musel se Sigmou Olomouc vytrpět sestup z nejvyšší soutěže, ale hned vzápětí vybojoval postup. Pobyt v 1.lize ale vydržel Sigmě Olomouc jen rok a opět putovala do FNL. Tam už ale Michal Ordoš s ní nešel. Přestoupil do kyperského klubu nejvyšší soutěže Karmiotissa, který nakonec jako jediný sestoupil. V uplynulé sezoně nastupoval Michal Ordoš v rakouském Retzu a přestože prohlásil, že v Česku půjde do nejvyšší soutěže jen v dresu Sigmy Olomouc, tak dává šanci o 1.ligu dříve nebo později bojovat už v našich barvách ve FNL!

Vítej ve Znojmě, Michale!

Rozhovor s Michalem vám přinese ve spolupráci s naším klubem Znojemský týden!

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies