FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Musíme utkání odmakat, pak přijde i výsledek, říká před Olympií Honza Javůrek

Musíme utkání odmakat, pak přijde i výsledek, říká před Olympií Honza Javůrek Z n o j m o - Posledního soupeře na domácí půdě v tomto roce jsme probírali s krajním záložníkem Honzou Javůrkem. Ten si pamatuje Olympii ještě ze svého působení v Hradci Králové. Jak sám přiznává, nyní je to ale úplně jiný tým, který není příliš čitelný. Honza ale jasně říká, že pokud chceme doma uspět, musíme oproti zápasu ve Varnsdorfu především změnit přístup.

 
 
 

Honzo, jak fanoušci dobře ví, působil si v Hradci Králové. Měl jsi nějaké povědomí o Olympii Praha, která tehdy ještě sídlila v Hradci?
Když jsem za Hradec hrával, tak Olympia hrála divizi, občas jsem se na ně šel i podívat. Chtěli postupovat, ale nečekal jsem, že to dotáhnou až do druhé ligy. Teď už z toho týmu ale nikoho neznám, akorát brankáře Frydrycha, s kterým jsem hrál v Pardubicích.

Čítám, že jste se s Olympií v utkání nikdy nestřetli?
Ne, akorát trénovali vedle hlavního hřiště FC Hradec, takže jsme se potkávali.


15. k. FNL
Pátek
17. listopadu
19:30 hod.
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO FK

FK OLYMPIA PRAHA

STADION HORNÍ PARK

Před začátkem sezóny každý pasoval Olympii, že bude hrát o záchranu. Aktuálně má však 20 bodů a je jen o bod za námi. Překvapilo tě, jak se Olympia na podzim prezentuje?
Překvapilo. Ale druhá liga je tuto sezónu hodně vyrovnaná. Daří se jim, je to asi trochu překvapení.

Zmiňoval si, že v kádru Olympie znáš pouze brankáře Frydrycha. Asi je hodně těžké odhadovat, jak se bude Olympia ve Znojmě prezentovat?
Těžké. Neviděl jsem Olympii ani v televizi, vůbec nevím, co od ní čekat. Podívame se ale na soupeře na videu, trenér nás dobře nachystá.

Olympii se dařilo, poslední výsledky ale nejsou dobré, navíc změnila trenéra...
Tak to ve fotbale někdy bývá. I my máme vykývy, poslední zápas ve Varnsdorfu se nám nepovedl. Má to každý tým, uvidíme...

Zmínil si Varnsdorf, což nebyl povedený zápas. V domácím utkání proti Olympií je asi povinnost vyhrát, i když je to fotbal a může se stát cokoliv...
Musíme především změnit přístup, ve Varnsdorfu to nebylo dobré. Musíme začít od jednoduchých věcí. Hlavně utkání odmakat, pak přijde i výsledek.

Po dlouhé době budeme hrát v páteční termín. jste rádi, že se bude hrát v náš tradiční čas?
Osobně jsem rozhodně rád, že se hraje v náš čas. Myslím, že i kluci to kvitují. Doufám, že to bude naše výhoda.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies