FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Balcárek po prohře ve Varnsdorfu: Předvedli jsme podprůměrný výkon, vyříkáme si to v kabině

Trenér Balcárek po prohře ve Varnsdorfu: Předvedli jsme podprůměrný výkon, vyříkáme si to v kabině V a r n s d o r f - Cíl byl navázat na dobré výkony z předchozích zápasů. To se však ve Varnsdorfu vůbec nepovedlo. Trenér Balcárek neměl pro výkon svých svěřenců žádná pozitiva, právě naopak. Na severu Čech jsme podlehli 0:3. Ostřejší slova si i dle tiskové konference nechal znojemský lodivod do kabiny.

 
 
 

Trenér Jiří Balcárek (Znojmo)

Jsem hodně zklamaný. Z naší strany, když to přeženu, tak ani nemám co hodnotit. Na soupeře se připravujeme celý týden. Rozebíráme určité věci na videu, říkáme si, jak bychom chtěli hrát, a pak to na hřišti vypadá úplně jinak. Jak jsem zmiňoval, jsem z toho hodně zklamaný, hráči podali podprůměrné výkony.

Soupeř vyhrál zcela zaslouženě, dal nám tři góly, což je k zamyšlení. V Ústí jsme dostali čtyři góly, teď tři. První gól jsme dostali ze standardní situace od hráče, který měl být bráněn osobně, to se nemůže stát. Druhý a třetí branku soupeři nabídneme, to jsem neviděl snad ani v žákovských soutěžích. Jsem z výkonu hodně zklamaný, vyříkáme si to v kabině. Gratuluji soupeři k zaslouženému vítězství.

Zdenko Frťala (Varnsdorf)

Musím říct, že výhru jsme si doslova vydřeli. Splnili jsme na sto procent, co jsme si před zápasem řekli, agresivita, nasazení. I když Jirka říká, že hráli podprůměrně, určitě Znojmo patřilo mezi tyb nejlepší týmy, které se zde přestavily. O to více si výhry ceníme, ale jsme si vědomi, že ne všechny věci byly z naší strany ideální. V obranné fázi jsme předvedli dobrý výkon, takřka nepustili soupeře do nějaké šance. Je důležité myslet, že tento úspěch se zakládá na pevné defenzivě. Když je to podpořeno aktivitou, napadáním...soupeř se za nepříznivého stavu chtěl dostat kombinací k zakončení a my jsme využívali toho, že ztráceli jednoduché míče a někdy je i k chybám donutili.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies