FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Antonín Růsek nechybí v nominaci ČR U19 na kvalifikační turnaj ME 2018 v Lucembursku

Antonín Růsek nechybí v nominaci ČR U19 na kvalifikační turnaj ME 2018 v Lucembursku Z n o j m o - Českou reprezentaci do 19 let čeká v nadcházejících listopadových dnech kvalifikační turnaj v Lucembursku, jež je první fází v bojích o účast na Mistrovství Evropy 2018 ve Finsku. V nominaci trenéra Luboše Kozla ani tentokrát nechybí osmnáctiletý útočník 1.SC Znojmo Tonda Růsek.

 
 
 

Tonda Růsek je pravidelnou součástí kádru ČR U19. V tomto reprezentačním cyklu nechyběl v nominaci ani jednou a navíc se mu v národním dresu velmi daří. V říjnových přátelských utkáních s Anglii a Řeckem si připsal asistenci, gól a byl jedním z nejlepších hráčů českého výběru. Je tak logické, že na něj trenér Kozel sází i nyní.

Českou reprezentaci čeká po přípravných zápasech ostrý test. Kvalifikace na Mistrovství Evropy v kategorii U19 se odehrává turnajovým systémem. Český tým byl nalosován do skupiny, která se bude odehrávat v Lucembursku. Svěřenci trenéra Kozla se postupně střetnou 8. listopadu s Arménii, 11. listopadu s domácím Lucemburskem a turnaj uzavřou 14. listopadu duelem se Skotskem. Týmy, které se umístí na prvních dvou místech, postupují do závěrečně fáze kvalifikace, jež bude opět sehrána turnajovým systémem. My pochopitelně držíme Tondovi a celému reprezentačnímu týmu palce.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies