FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Respektujeme sílu soupeře, ale chceme uspět, říká před Příbramí trenér Balcárek

Respektujeme sílu soupeře, ale chceme uspět, říká před Příbramí trenér Balcárek Z n o j m o - Už je to tady. V sobotu se pro nás načne v Příbrami nový ročník Fortuna národní ligy a svoji ligovou premiéru na lavičce si odbude trenér Jiří Balcárek. Jako tradičně nechybí pohled kouče na nadcházející soupeře, který v týdnu posílil o zkušeného stopera Zápotečného. Znojemský lodivod musel řešit v druhé polovině přípravy problémy s marodkou, svému týmu však v Příbrami věří.

 
 
 

Po několika sezónách pro vás premiéra na trenérské lavičce, ale zřejmě jste si to představoval příjemněji, když vezmu v potaz problémy s marodkou. Asi to není příjemné, řešit tuto záležitost před vstupem do sezóny?
Jak říkáš, není to ideální stav, ale nechci se na nic vymlouvat. Situace je taková, jaká je a celý realizační tým se snaží připravit tým na první mistrovské utkání tak, abychom uspěli.


1.k. FNL
Sobota
29. července
17:00 hod.
On-lineTwitter

1.FK PŘÍBRAM

1.SC ZNOJMO FK

STADION U LITAVKY

Kolik máte v sestavě otazníků i z pohledu hráčů, kteří měli nějaké drobnější problémy?
Otazníky tam nějaké jsou. Budeme se rozhodovat bezprostředně před utkáním, ale více méně máme o sestavě jasno.

V Příbrami se po sestupu kádr hodně proměnil, má nového trenéra. Je to tedy hodně nečitelný soupeř, pro trenéra asi složitá práce analyzovat protivníka?
Složitá situace i v tom, že je to první utkání. Nebylo moc možností vidět zápasy soupeře naživo nebo na videu. Ale snažili jsme se nějakým způsobem získat informace.

Čerstvou informací je, že v Příbrami podepsal stoper Zápotočný. Bude to dle vás velká posila?
Určitě. Je to hráč, který má za sebou velkou fotbalovou historii a řadu zkušeností. Je pro tým obrovským přínosem, ostatní hráči se o něj mohou opřít. Příbram má v týmu i dalšího zkušeného hráče, kterým je Skácel. V kritických chvílí mohou týmu oba hodně pomoci.

Na závěr si dovolím takovou klišé otázku, s čím jedeme do Příbrami? Co jsem tak sledoval například sázkové kanceláře, ty považují za poměrně velkého favorita Příbram...
(s úsměvem) Do každého utkání jdu jako trenér s tím, že jej chci vyhrát, to je jasné. Jinak bychom ten fotbal nedělali. Týmu věřím, na zápas jsme se připravovali. Ke každému soupeři mám respekt, respektuji i sílu Příbrami, která má v sestavě řadu zkušených hráčů, ale chceme uspět.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies