FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Výkon v první půli nebyl dobrý, ve druhé se to zvedlo, hodnotí postup v poháru trenér Balcárek

Výkon v první půli nebyl dobrý, ve druhé se to zvedlo, hodnotí postup v poháru trenér Balcárek P o l n á - První výhra v mistrovském utkání na lavičce Znojma a postup v poháru do dalšího kola. Trenér Jiří Balcárek by mohl být spokojený, ale nebylo tomu tak. Při výhře 3:0 si všímal především nedostatků a nedobrého výkonu v první půli, která skončila bez branek a spousty nevynucených chyb, které by nás dle jeho slov ve druhé lize hodně bolely.

 
 
 

Trenére, povinnost v podobě postupu jsme zvládli, ale zvláště v první půli to nevypadalo na nějaký hladký průběh...
Musím s tebou souhlasit, výkon v první půli nebyl dobrý. Nedařila se nám kombinace a to už od stoperské dvojice. Byla tam taková nejistota, kdy už jsme si ve 30. vteřině dali takovou přihrávku, že jsme soupeři nabídli gólovku. Měli jsme problémy i s kombinací směrem nahoru, nedostávali jsme se situací a možností, které bychom chtěli. I přesto, že jsme hráli špatně, jsme si vytvořili dvě, tři šance, z kterých musíme dát gól a tím si pomoci. Ve druhé půli jsme provedli nějaká střídání, trochu se to zvedlo a padly tři góly.

Stěžejní pro utkání byly zřejmě dva rychlé góly na začátku druhé půle?
Vystřídali jsme, změnili jsme rozestavení a jak říkáš, rychlé góly nám pomohly.

Za stavu 2:0 už mi chvílemi přišlo, že se hrál bezstarostný fotbal?
Potom už ano. Byl to otevřený fotbal, ale nám tam chyběla ta kvalita, měli jsme spoustu nevynucených chyb. A ve druhé lize to bude strašně bolet.

Přesně za týden nás čeká Příbram, co říci směrem k tomuto utkání?
Šetřili jsme Mezlu s Lackem, doufám, že budou k dispozici, a že se v následujícím týdnu dobře připravíme a výkon bude daleko lepší.

Asi také vyhlížíte kýžené posily, které by zkvalitnili kádr?
Ano, i dnes se ukázaly v určitých momentech rezervy, které máme, kvalita na míči, zpracování, základní věci, které by měl druholigový hráč mít. Zkvalitnění kádru by nám určitě pomohlo. Čekám na posily, které přijdou, a na kterých jsme se s vedením domluvili.

Budou k dispozici už příští týden a na zápas s Příbramí?
Doufám, že ano.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies