FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pikantní přípravný duel v Kroměříži. Střetneme se s Baníkem Ostrava trenéra Kučery

Pikantní přípravný duel v Kroměříži. Střetneme se s Baníkem Ostrava trenéra Kučery Z n o j m o - V sobotu nás v Kroměříži otestuje po Slovácku další prvoligový soupeř. Tentokrát to bude Baník Ostrava a půjde o pikantní duel, už z hlediska toho, že ještě před měsícem vedl současný trenér Baníku Radim Kučera právě náš tým. V kádru má také dva bývalé znojemské hráče Stáňu a Pokorného. Utkání startuje v 15:00.

 
 
 

Je to prakticky měsíc, co jsme se střetli s Baníkem Ostrava v rámci posledního kola Fortuna národní ligy. Ostravané si zajistili výhrou 3:0 návrat do první ligy, ve které ji povede nový trenér Radim Kučera. Tedy kouč, který nás vedl právě v poslední bitvě proti ostravskému týmu. A čeká ho spousta práce, aby nováčka připravil na tuhé souboje v první lize. Měl by mu k tomu pomoci i Milan Baroš, který se stal očekávanou posilou a kývl z Liberce na návrat do Ostravy. Dalšími posilami jsou například záložníci Panić a Šindelář a na hostování z Plzně přišel útočník Poznar.


Přípravný zápas
Sobota
1. července
15:00 hod.
FacebookTwitter

BANÍK OSTRAVA

1.SC ZNOJMO FK

KROMĚŘÍŽ

Trenér Kučera má v kádru k dispozici také dva bývalé znojemské hráče, které z působení na jihu Moravy velmi dobře zná - Kubu Pokorného a Bronislava Stáňu. Právě druhý jmenovaný vstřelil jednu branku v přípravném utkání proti Karviné při výhře 3:1. Právě to byl zatím jediný přípravný zápas Baníku, ten druhý jej čeká právě v Kroměříži, kde momentálně absolvuje soustředění.

Ve znojemském dresu by se měl v sobotu na hrotu útoku odbýt premiéru Jakub Yunis. Určité zdravotní problémy trápí Rosťu Šamánka a Michala Holuba, oba však do Kroměříže odcestují. Stejně jako David Štrombach, kterého trápily v týdnu střevní problémy. Kvůli zdravotním problémům je naopak momentálně ze hry Radim Nepožitek. Brankář Kuba Konvalina ještě dobírá antibiotika, ani on nebude trenéru Balcárkovi k dispozici.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies