FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na začátku druhého týdne přípravy se kádr značně zredukoval

Na začátku druhého týdne přípravy se kádr značně zredukoval Z n o j m o - Trenéru Jiřímu Balcárkovi se kádr na začátku druhého týdne letní přípravy značně zeštíhlil. V přípravě nepokračují, až na Františka Malára, všichni hráči z dorostu. S týmem odpoledne netrénovali ani Kirschner, Bogner a Nehyba, kteří půjdou v podzimní části sezóny na hostování. V kádru jsou naopak všichni tři hráči na zkoušku - Malík, Pospíšil i Hladík.

 
 
 

Druhý týden přípravy načalo běhání. Hráči obkroužili v časových intervalech 12 třístovek. Běhy ještě absolvovali i všichni dorostenci, po tréninku se však již kádr značně zredukoval. V přípravě již nebude pokračovat většina dorostenců (Bartok, Garčic, Švejkar, Šmíd, Rapouch, Švejda), jediným který v kádru pro přípravu zůstal je František Malár. Ostatním bude klub nápomocen při hledání angažmá. S týmem již také nepokračují Petr Kirschner, Roman Nehyba a Patrik Bogner. Všichni tři půjdou stejně jako v minulé sezóně s největší pravděpodobností na hostování.

Aktuálně netrénuje ani Jakub Konvalina, který je od soboty nemocný a nemohl tudíž absolvovat ani turnaj na jihu Čechu. S tréninkem by měl začít znovu od středy. Útočník z Kroměříže Jan Silný, který odehrál sobotní turnaj, předvedl sympatický výkon. Nicméně v pondělí ve znojemské kabině chyběl, když odjel na plánovanou zkoušku na Slovensko. Po dopoledním běhání následoval odpolední trénink na hřišti ve Chvalovicích. Trenér Jiří Balcárek mohl sledovat i dva slovenské hráče, kteří přišli do Znojma na testy - útočníka Davida Badinského a středního záložníka Filipa Palutku.

KÁDR NA ZAČÁTKU DRUHÉHO TÝDNE LETNÍ PŘÍPRAVY 2017

BRANKÁŘI: Martin ŠTĚPANOVSKÝ, Jakub KONVALINA (nemocný), Jiří KOUKAL (U19)

HRÁČI: Radek MEZLÍK, David HELÍSEK, Tomáš CIHLÁŘ, Jaroslav SVOZIL, Oleksiy CHEREDA, Jan JAVŮREK, Michal HOLUB, Stijepo NJIRE, Dominik URBANČOK, Radim NEPOŽITEK, Rostislav ŠAMÁNEK, Jakub TEPLÝ, David ŠTROMBACH, František MALÁR (U19)

HRÁČI NA ZKOUŠKU: Tomáš POSPÍŠIL, Jan MALÍK, Jan HLADÍK, Filip PALUTKA, David BADINSKÝ

ZRANĚNÍ: Daniel ODEHNAL

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies