FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Olympiáda dětí a mládež i se zastoupením 1.SC. Fotbalový tým Jihomoravského kraje táhne kanonýr Vecheta

Olympiáda dětí a mládež i se zastoupením 1.SC. Fotbalový tým Jihomoravského kraje táhne kanonýr Vecheta Z n o j m o - O víkendu se rozběhla v jihomoravské metropoli Olympiáda dětí a mládeže. Na fotbalovém turnaji má zastoupení i 1.SC Znojmo. V týmu Jihomoravského kraje je hned sedm hráčů Escéčka a vede jej navíc jako trenér Václav Dvořák. A po prvních zápasech ve skupině se jim daří náramně. Jihomoravský kraj porazil Karlovarský i Liberecký kraj. V obou duelech se blýskl útočník Filip Vecheta. V prvním nastřílel hattrick, v druhém přidal dva góly.

 
 
 

Jihomoravský kraj zatím prochází fotbalový turnajem naprosto suverénně. Karlovarský porazil i díky hattricku Filipa Vechety 5:1, dvě branky pak přidal i při výhře 4:0 nad Libereckým krajem. Filip tak vede suverénně tabulku krále střelců. Už v neděli také bylo jisté, že Jihomoravané budou první ve své základní skupině. V pondělí je čeká ještě duel proti Jihočeskému kraji a v úterý pak čtvrtfinále.

1.SC REPREZENTUJÍ: Pavel Bartůněk, Tomáš Hamza, Ota Kohoutek, Daniel Pokorný, Oldřich Prágr, Jakub Vorel, Filip Vecheta

Olympiáda dětí a mládeže je největší sportovní akcí v České republice pro děti a mládež. V roce 2017 se uskuteční ve dnech 24. až 29. června 2017 v Brně. Sportovci ve věku 8-16 let budou soutěžit v celkem 22 sportech a jedné kulturní soutěži. Olympiády se zúčastní více jak 4620 mladých sportovců, jejich trenérů a realizačních týmů. Pořadatelem Olympiády dětí a mládeže 2017 je Jihomoravský kraj. Významnými partnery pak Statutární město Brno, Vysoké učení technické v Brně, Dopravní podnik města Brna, STAREZSPORT a. s a brněnské sportovní kluby.

VÍCE INFO O OLYMPIÁDĚ NA ODM.OLYMPIC.CZ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies