FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

(VIDEO) Dva tréninky na ČAFCE a tropické počasí, takový byl úvodní den přípravy

(VIDEO) Dva tréninky na ČAFCE a tropické počasí, takový byl úvodní den přípravy Z n o j m o - V tropickém počasí proběhl první den letní přípravy na start nové sezóny Fortuna národní ligy. Po klasické seznamovací půlhodině využil tým zázemí hřiště na ČAFCE, kde absolvovali hráči dopoledne i odpoledne dva hodinu a půl trvající tréninky. Jak vše probíhalo, se můžete podívat v našem videu.

 
 
 

První den společné letní přípravy byly na programu dvě tréninkové jednotky. Trénovalo se na hřišti na ČAFCE. Po pošmourném víkendu se museli hráči vypořádat s velice horkým počasím, především odpoledne pálilo slunce velmi razantně. Trenér Jiří Balcárek viděl hráče poprvé v akci a pořádně si mákli. Valná většina tréninku probíhala s míčem, avšak ve velkém tempu.

Jak sám kouč zmínil, hráče teprve poznává a úvodní den mu poskytl alespoň základní náznaky o svých svěřencích. Pozitivem je, že se úvodní den nikdo nezranil, ani nikoho netrápily zdravotní trable. Naopak naplno se na hřiště vrátil na konci sezóny zraněný brankář Martin Štěpanovský. V úterý bude na programu dopolední trénink a odpoledne pak pro většinu kádru odjezd na přípravné utkání do Rakouska proti Amkaru Perm.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies