FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

A-tým se sejde ke společné letní přípravě 19. června

A-tým se sejde ke společné letní přípravě 19. června Z n o j m o - Momentálně si hráči užívají zaslouženého volna, opět se sejdou v pondělí 19. června, kdy startuje společná část letní přípravy na novou sezónu Fortuna národní ligy. Ještě předtím však bude každý hráč plnit individuální plán. Vše už bude mít pod dohledem nový trenér Jiří Balcárek, který převzal trenérský post po Radimu Kučerovi.

 
 
 

13., 14., 16. a 17. června budou hráči plnit individuální tréninkový plán a 19. června se celý kádr sejde ke startu společně letní přípravy na Městském stadionu v Horním parku. Individuální přípravu si ještě někteří hráči zpestří výběhem na Radniční věž ve Znojmě v rámci závodu Extreme 790, který se koná v sobotu 17. června.

Už nyní můžeme prozradit, že první přípravné utkání nás čeká již v úterý 20. června v Rakousku proti ruskému prvoligovému týmu Amkar Perm. Hned na startu přípravy nás tak čeká pořádná prověrka. Celý plán přípravy přineseme v následujících dnech.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies