FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Tým OFS Znojmo U14 dominoval v Bratislavě i za výdatného přispění 1.SC Znojmo

Tým OFS Znojmo U14 dominoval v Bratislavě i za výdatného přispění 1.SC Znojmo Z n o j m o - Minulý týden se uskutečnil v Bratislavě pod hlavičkou okresních fotbalových svazů ze Slovenska a České Republiky družební turnaj hráčů narozených v roce 2003. Znojemský fotbalový svaz vyslal na tento turnaj výběr, který v konkurenci OFS Bratislava, OFS Trnava a OFS Brno-město obsadil bez ztráty bodu 1. místo. Zásluhu na tom mělo i 1.SC Znojmo a to jak v hráčském zastoupení, tak i v tom trenérském.

 
 
 

VÝSLEDKY OFS ZNOJMO

OFS Znojmo - OFS Brno 2:1
OFS Znojmo - OFS Trnava 4:0
OFS Znojmo - OFS Bratislava 2:0

OFS ZNOJMO REPREZENTOVALI

Hamza Tomáš (1.SC ZNOJMO), Felcan Petr (1.SC ZNOJMO), Bartůněk Pavel (1.SC ZNOJMO), Bílek Michal (1.SC ZNOJMO), Pintera Kryštof (FK ZNOJMO), Pokorný Daniel (1.SC ZNOJMO), Vorel Jakub (1.SC ZNOJMO), Veselý Petr (DOBŠICE), Čížek Aleš (PŘÍMĚTICE), Kohoutek Ota (1.SC ZNOJMO/RAPID VÍDEŇ), Horák Daniel (DOBŠICE), Vecheta Filip (1.SC ZNOJMO), Horák Hynek (HORNÍ KOUNICE), Černý Petr (MIROSLAV), Beníček Roman (HRUŠOVANY), Demeter Damián (PŘÍMĚTICE), Kadlec Jan (JAROSLAVICE), Oldřich Prágr (1.SC ZNOJMO), Kalandra Ondřej (MRAMOTICE)

Trenéři: Václav Dvořák a Zdeněk Mička (oba 1.SC ZNOJMO), Vedoucí týmu: Jiří Tunka (1.SC ZNOJMO)

Trenér Václav Dvořák hodnotí turnaj: Za letního počasí si kluci hrábli na dno sil, hráli velmi dobrý fotbal a zaslouženě získali první místo a pohár, který si převzal kapitán Petr Felcan. I organizátoři se shodli, že jsme byli nejlepší. Navíc střeleckou tabulku ovládl Filip Vecheta. Nejtěžším utkáním byl hned první zápas proti OFS Brno. Hráči se dobře znali z krajských výběrů i ze soutěží, kdy proti sobě nastupují za své kluby. Turnaj byl velmi dobře zorganizován, stejně fungoval také náš tým i za přispění vedoucího Jiřího Tunky.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies