FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ofenzivní záložník a estonský reprezentační obránce. Duo mladíků na zkoušce ve Znojmě

Ofenzivní záložník a estonský reprezentační obránce. Duo mladíků na zkoušce ve Znojmě Z n o j m o - Aktuální ročník Fortuna národní ligy nám finišuje a je už třeba se dívat i na nadcházející sezónu. I proto přišli v týdnu do Znojma na zkoušku dva mladíci. Jedenadvacetiletý ofenzivní záložník Patrik Rubý s týmem trénoval ve středu a ve čtvrtek. Poté se musel připojit zpět ke svému kmenovému týmu. Není vyloučeno, že se objeví i na startu letní přípravy. Stejně starý estonský pravý bek Hindrek Ojamaa zůstane na testech až do konce sezóny.

 
 
 
HINDREK OJAMAA

Hindrek Ojamaa je estonský fotbalista a reprezentant, jehož postem je pravý kraj obrany. Dosavadní kariéry strávil v drtivě většině v estonské lize, kde hrával za Nõmme Kalju a Levadiu Tallin. Prošel prakticky všemi mládežnickými reprezentacemi a dva starty si připsal i za národní A-tým. Jeho starší bratr Henrik je útočníkem a hraje skotskou ligu za Dundee FC. (21 LET, 177 CM, PRAVÝ OBRÁNCE)

PATRIK RUBÝ

Patrik Rubý je ofenzivní střední záložník a odchovanec opavského fotbalu. V současnosti hraje divizní soutěž za Dolní Benešov, v minulosti působil i v Hlučíně. Trenér Kučera jej zná ještě ze svého trenérského působení v Opavě. (21 LET, OFENZIVNÍ ZÁLOŽNÍK)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies