FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Cítím se stoprocentně, hlásí po zranění Michal Garčic a vyhlíží utkání se Slováckem

Cítím se stoprocentně, hlásí po zranění Michal Garčic a vyhlíží utkání se Slováckem Z n o j m o - Starší dorostence čeká v sobotu v pořadí již třetí jarní utkání. Ve Chvalovicích přivítají v rámci Moravskoslezské dorostenecké ligy Slovácko. O soupeři jsme si povídali s Michalem Garčicem, s kterým jsme probrali i minulý zápas v Třinci a také, jak se cítí po zranění, které ho vyřadilo takřka na tři měsíci ze hry a z tréninku.

 
 
 

Dobře rozjetý podzim ti zkomplikovalo poměrně vážné zranění. O co přesně šlo?
Měl jsem prasklý meniskus, bohužel jsem kvůli tomu nestihl začátek přípravy. Asi tři měsíce jsme netrénoval i kvůli tomu, že jsem s tím měl ještě nějaké problémy. Takže teď musím všechno dohánět.

V prvním utkání proti Líšní jsi střídal, v Třinci už jsi nastoupil v základu. Jak se cítíš na hřišti, už je to v pohodě, žádné problémy?
Cítím se na sto procent. Člověk to může mít po zranění podvědomě v hlavě, co by se mohlo při nějakém souboji stát. Ve hře to ale nevnímáte, souboje, zátěž, všechno zvládám bez problémů.


17.k. MSDL
Sobota
1. dubna
11:00 hod.
On-lineTwitter

1.SC ZNOJMO FK

1.FC SLOVÁCKO

CHVALOVICE

Ač krajní obránce, nastoupil jsi proti Líšni na postu záložníka. V Třinci do bylo podobné?
Vzhledem k tomu, že jsem v průběhu utkání s Líšní naskočil do zálohy, tak mi trenér dal proti Třinci opět šanci na kraji pravé zálohy. Doufám, že jsem trenéra přesvědčil, abych nastoupil proti Slovácku znovu v základní sestavě.

Ty osobně jsi byl spokojený se svým výkonem?
Myslím, že jo. (s úsměvem) Mrzí mě však, že jsem měl stejně jako proti Líšni tutovku, ale bohužel jsme ji neproměnil.

Třinec byl vzhledem k druhému místu v tabulce a domácímu prostředí favoritem. Jak to ale vypadalo na hřišti?
Myslím, že jsme měli na výhru. Třinec měl sice nějaké šance, ale rozhodně nás nepřehrával. My jsme měli tři, čtyři tutovky, které jsme ovšem nedokázali využít. Bylo to podobné jako druhý poločas proti Líšni.

V prvních dvou jarních utkáních se nám nepovedlo skórovat, na druhou stranu jsme udrželi dvakrát čisté konto...
Čisté konto je vždy plus. V obraně nám to skvěle funguje. Útok máme také kvalitní, že nedáme gól, to se zkrátka stává. Důležité je, že si šance dokážeme vypracovat, chce to jen větší klid v koncovce. V některých situacích i více zakončovat. Je to o jednom gólu, jak jej vstřelíme, myslím, že už to tam začne padat.

Úvodní jarní los nás opravdu nešetří, teď nás čeká doma Slovácko. Jak bys soupeře zhodnotil i vzhledem k podzimními vzájemnému utkání?
Se Slováckem to bude hodně těžký zápas. Je to nepříjemný soupeř s kvalitními hráči, je to zkrátka Slovácko. Těžko hledat u tohoto týmu nějaké slabiny. Ale s každým se dá hrát. Na podzim jsme remizovali 2:2, když jsme dotahovali soupeřovo vedení. V sobotu chceme po dvou úvodních remízách pochopitelně uspět a připsat si první jarní výhru.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies