FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Áčko 3. nejlepším kolektivem okresu za roku 2016, v kategorii talentů bodoval Ota Kohoutek

Áčko 3. nejlepším kolektivem okresu za roku 2016, v kategorii talentů bodoval Ota Kohoutek Z n o j m o - Již tradičně se na přelomu ledna a února konala v Městském divadle ve Znojmě anketa Sportovec okresu 2016. Večerem provázel Michal Chylík a ani tentokrát nevyšlo 1.SC naprázdno. Naše Áčko se stalo třetím nejlepším kolektivem a v kategorií talentů bodoval Ota Kohoutek, který se umístil na devátém místě.

 
 
 
KOLEKTIV ROKU
1. MÍSTO ORLI ZNOJMO
2. MÍSTO PLAVECKÁ ŠTAFETA TJ ZNOJMO - MUŽI
3. MÍSTO 1.SC ZNOJMO FK
OTA KOHOUTEK - 9. MÍSTO SPORTOVNÍ TALENT

Třináctiletý Ota Kohoutek jde ve šlépějích svého otce, který byl také velice talentovaným fotbalistou. Že má Ota před sebou velkou budoucnost, svědčí i to, že zaujal slavný Rapid Vídeň, kam má aktuálně šikovný záložník namířeno. V Městském divadle si převzal cenu za deváté místo v kategorii talentů. Na jevišti se ve slavnostní večer míjel i se svým otcem a jmenovcem, který převzal z pozice prezidenta klubu 1.SC Znojmo ocenění za třetí nejlepší seniorský kolektiv.

Naše barvy ale nebyly jen dekorovány, ale ceny úspěšným sportovcům a kolektivům měly také tu čest předávat. Prezident klubu Ota Kohoutek předával ocenění v kategorii Nejlepšího juniorského týmu za firmu Aventin, náš kondičně-regenerační trenér Květoslav Svoboda pak předával ocenění v kategorii Trenér roku.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies