FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší dorost načal zimní přípravu, trenér Zlámal hráče přivítal nanukovým dortem

Starší dorost načal zimní přípravu, trenér Zlámal hráče přivítal nanukovým dortem Z n o j m o - Týden po A-týmu načali společnou zimní přípravu také naši starší dorostenci. V pátek se sešli ke kondičním testům, v pondělí už si pak poprvé zatrénovali. Ani oni neunikli mrazivému počasí, které aktuálně panuje. V reportáži se můžete podívat nejen na video z tréninku, ale také si přečíst rozhovor s trenérem Luďkem Zlámalem.

 
 
 

KÁDR U19 NA ZAČÁTKU ZIMNÍ PŘÍPRAVY

Jiří KOUKAL, Matěj ŠNEPFENBERG (oba trénuji i s A-týmem) - Adam ŠMÍD, Patrik MARTÍNEK, Matouš ILLEK, Milan MORAVEC, Patrik NOVOTNÝ, Jiří ŠVEJKAR, Vojtěch ŠVARC, Petr KŘIVÁNEK, Richard KOCH, Salih ONSOY, Patrik PACULA, Radek ŠEVČÍK, František MALÁR (příchod z Vysočiny Jihlava)

S A-týmem: Josef RAPOUCH, Radoslav NOVÁK

Zranění: Michal GARČIC, Adam Švejda

Součástí zimní přípravy bude i herní soustředění, prozradil trenér Luděk Zlámal

Trenér Kučera přivítal hráče A-týmu váhou, přivítal jste hráče obdobně?
Já jsem je přivítal nanukovým dortem, čajem k tomu, aby nedostali angínu. Řekli jsme si pár hřejivých slov. (s úsměvem) První trénink byl zaměřen na kondiční testy.

Bude v zimní přípravě něco specifického oproti minulým přípravám?
Specifického asi nic nebude. Akorát jsme na březen zařadili herní soustředění, chtěli bychom využít přírodní trávu, doufám, že se nám to podaří a počasí nám vyjde vstříc. Je to to trochu loterie, ale zkusili jsme to. Jinak budeme využívat medifitness, to znamená kruhový trénink s Tomášem Fialou a určitě chci zabezpečit regeneraci, která loni chyběla.

Zmínil jste na začátku kondiční testy, jak je hráči zvládli?
90 procent kluků zadané limity splnilo.

Aktuálně panuje mrazivé počasí, komplikuje vám to nějak tréninkový proces?
Myslím, že je to otázka zvyku. Samozřejmě to není příjemné. Pokud budou mít mrazy nějakou výraznější hodnotu, tak bychom se uchýlili k tomu, že budeme tréninky absolvovat v hale nebo posilovně, popřípadě můžeme využít chodbu stadionu, kde se dají udělat posilovací věci, dynamika, výbušnost. Je trochu problém, že začínáme trénovat trochu později, o půl páté, kdy to není moc optimální, ale myslím, že kluci to zvládnou.

První přípravný zápas hrajete na začátku února, bude to do té doby převážně o kondici nebo budou i herní věci?
Budou i herní věci. Snažím se kondici do kluků dostat herní formou. Není to jen o kondici. Samozřejmě budou i tréninky specifické, zaměřeny na běhy, ale nebude to nic dramatického. Kondici budeme řešit převážně na hřišti s míčem.

Posílil se kádr nějakým novým jménem nebo zůstává stejný?
K týmu se připojil nový hráč - Franta Malár, který působil ve Vysočině Jihlava. Už v listopadu s námi absolvoval tréninkový proces. Rozhodl se změnit školu, změnit působiště, vrací se do rodného Znojma. Sice je to dorazový ročník, ale věřím, že nám pomůže. Možná to bude i další adept, který by mohl letní přípravu začít s A-týmem.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies