FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Je pěkné takhle vkročit do přípravy s prvoligovým soupeřem, říká Jarda Svozil po remíze s Jihlavou

Je pěkné takhle vkročit do přípravy s prvoligovým soupeřem, říká Jarda Svozil po remíze s Jihlavou J i h l a v a - Jako jediný hráč z našeho týmu odehrál v první přípravný zápas proti Jihlavě plnou porci mrazivých 90. minut. Mimo své klasické pozice stopera, zaskočil Jarda Svozil v druhé části jako krajní obránce. Mohl tak z hráčů nejlépe zhodnotit remízu 3:3, která je dle něj solidním vstupem do celé zápasové zimní přípravy.

 
 
 

Koukám, nohy máš po ostřejším skluzu soupeře v druhé půli celé, takže v pořádku?
Jo. (s úsměvem) Nebylo to zase tak hrozné. V přípravě je hlavní se nezranit a získat kondici, to je to nejdůležitější. Byl to to trochu ostřejší zákrok, ale to k fotbalu občas patří.

Jako jediný z týmu si odehrál celý zápas. První půli klasicky na stoperovi, druhou na pravém beku. Čítám, že bys ale svůj post neměnil?
Jsem stoper, na pravém beku tak možná zaskočit, odbránit si to a nic složitého nevymýšlet.

Jak jsem zmiňoval. Odehrál si celý zápas, jak si jej viděl?
V každém poločasu byly jiné jedenáctky, proti soupeři jako je Jihlava, je výsledek 3:3 solidní. Bylo tam sice více šancí, které jsme mohli proměnit, ale mohli jsme i inkasovat. V první půli jsme měli hřiště roztaženější, měli jsme být více u sebe a působit kompaktněji. V druhém dějství jsme zásluhou dobrého napadání získávali míče na polovině soupeře a dostali jsme se do více šancí.

V které půli to více klapalo, jestli se to dá tak říct?
Bylo to vyrovnané, v každém poločase bylo něco, věci, které se povedly, i ty, které se nepovedly. Máme za sebou teprve první zápas přípravy a dostatek času na naší hře pracovat.

Na první utkání v přípravě, ještě s kvalitním soupeřem, to byl velice sympatický výkon...
Je pěkné takhle vkročit do přípravy s prvoligovým soupeřem, samozřejmě ještě lepší by bylo vyhrát. Byl to solidní výkon i vzhledem k tomu, že máme za sebou teprve dva dny společné zimní přípravy.

Teplota minus šest nebo kolik přesně bylo, to je ještě s nadsázkou v pohodě, ne?
To jo. Minus šest, to se ještě dá. (s úsměvem) Bylo chladněji, ale pro oba týmy to bylo stejné.

Takže termotriko jenom jedno?
Termotriko jedno, elasťáky jedny, stačí, člověk tu zimu rozběhá. (s úsměvem)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies