FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Odstartováno i s Rosťou Šamánkem. Kádr na začátku společné zimní přípravy

Odstartováno i s Rosťou Šamánkem. Kádr na začátku společné zimní přípravy Z n o j m o - Začátek společné přípravy byl 9. ledna opravdu symbolický. Hráče totiž přivítalo zasněžené Znojmo, ale po individuálním tréninkovém plánu také další porce poctivé práce. Trenér Radim Kučera přivítal v kabině pětadvacet hráčů. Většinou známé tváře i s Rosťou Šamánkem, který bude ve Znojmě hostovat z Jihlavy. Nově pak tři hráče na zkoušku. Chyběl pouze Šimon Šumbera, který měl v pondělí volný den.

 
 
 

BRANKÁŘI: Jiří DOLEČEK, Jakub KONVALINA (návrat z hostování v Třebíči)

HRÁČI: Radek MEZLÍK, David HELÍSEK, Tomáš CIHLÁŘ, Daniel ODEHNAL, Jaroslav SVOZIL, Stijepo NJIRE, Radim NEPOŽITEK, Oleksiy CHEREDA, Michal HOLUB, Jan JAVŮREK, Dominik URBANČOK, Lukáš MOTAL, Jiří KLÍMA, Kubilay YILMAZ, Rostislav ŠAMÁNEK (plánované hostování z Jihlavy), Petr KIRSCHNER, Roman NEHYBA (oba návrat z hostování ve Vyškově), Patrik BOGNER (návrat z hostování v Třebíči), Josef RAPOUCH, Radoslav NOVÁK (U19)

HRÁČI NA ZKOUŠKU: Dennis FRIMMEL (23 let, útočník Líšeň), Ivan ATANASOV (22 let, stoper Bulharsko), Krešimir PAJDIĆ (19 let, krajní záložník Chorvatsko)

ODCHODY: Petr RYBIČKA, Pavel HALOUSKA (oba návrat z hostování do Zbrojovky Brno), Robert BARTOLOMEU (návrat z hostování do Zlína)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies