FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Chystá se ofenzivní bitva? O druhou domácí výhru v řadě budeme usilovat proti Frýdku-Místku

Chystá se ofenzivní bitva? O druhou domácí výhru v řadě budeme usilovat proti Frýdku-Místku Z n o j m o - V druhém domácím utkání v řadě vyzveme v pátek od 17:30 na Městském stadionu v Horním parku tým Frýdku-Místku. Frýdek se stejně jako my prezentuje ofenzivním fotbalem, nastřílel doposud 25 gólů, což je ještě o jeden gól více než náš tým. Dá se tak očekávat atraktivní ofenzivní duel. Jestli tomu tak skutečně bude, se můžete přijít v páteční večer přesvědčit na vlastní oči.

 
 
 

V minulé sezóně obsadil Frýdek-Místek desátou pozici, v aktuálně rozjetém ročníku Fortuna národní ligy má však našlápnuto na lepší výsledek. Samozřejmě, máme za sebou ani ne první polovinu soutěže, ovšem dosavadní výsledky Lipiny ukazují, že tento tým vypadá velice nadějně. Moravskoslezský klub však musel před sezónou řešit několik problémů. Do nedalekého Třince se stěhovali hned tři hráči, kteří oblékali frýdecký dres a hledal se také nový trenér. Mikuláš Radványi zamířil do Myjavy a na jeho místo nastoupil pro znojemské fanoušky všem dobře známý Leoš Kalvoda. Na lavičce Lipiny ale stihl odtrénovat pouze jeden druholigový zápas při výhře 2:1 nad Ústím nad Labem. Sáhla po něm prvoligová Mladá Boleslav, s kterou nyní bojuje o první místo v tabulce. Nastalo tedy další hledání, z pozice asistenta se do role hlavního trenéra nakonec přetransformoval Miroslav Němec a zatím si vede se svými svěřenci solidně.


14.k FNL
Pátek
4. Listopadu
17:30
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO FK

MFK FRÝDEK-MÍSTEK

STADION HORNÍ PARK

Frýdek-Místek je momentálně na osmém místě s počtem sedmnácti bodů a v posledních utkáních má dobrou formu, čtyřikrát v řadě neprohrál. V minulých dvou utkáních navíc sahal po výhrách. V Sokolově vedla Lipina 3:1, ale nadějný náskok neudržela. Vedení měla i doma proti velkému favoritovi Sigmě Olomouc, Hanáci srovnali na 1:1 až v 89. minutě a navíc to byl vlastní gól, tedy dvojitá smůla.

Z kádru našeho pátečního soupeře jednoznačně vyniká nedávný velký talent českého fotbalu Nikolas Šumský. Vzhledem k jeho výkonům ve frýdeckém dresu to vypadá, že chytl "druhý dech". Daří se mu náramně, což dokazuje sedm gólů a tři asistence. Momentálně tedy hlavní opora Frýdku-Místku. Ale Frýdek není jen o Šumském, vědět zde o sobě dává i mládežnický reprezentant záložník Tomáš Hykel. Z ostravského Baníku si také určitě pamatujete dalšího středopolaře Marka Šichora. V útoku pak Lipina disponuje bývalým mládežnickým reprezentantem Lukášem Stratil. Zkrátka talentovaný tým.

V minulé sezóně jsme z obou vzájemných utkání odešli jako vítězové. Ve Frýdku-Místku jsme na podzim zvítězili 2:0, na jaře to však byl v našem domácím prostředí pořádné drama, tři body nám zařídil z pokutového kopu až v 88. minutě Šimon Šumbera.

Hlasy před zápasem

ROMAN VOJVODÍK (ASISTENT TRENÉRA ZNOJMA): Frýdek je velice nepříjemné mužstvo, má velkou sílu dopředu. Bude to těžké utkání, protože je nevyzpytatelný. Jak bylo zmíněno, i když dva zápasy nevyhráli, v Sokolově, ani s Olomoucí nehráli vůbec špatně. V Sokolově ztratili vedení 3:1 a s Olomoucí inkasovali až v 89. minutě po vlastní brance. Pro ně smolná utkání, i proto budou chtít ve Znojmě určitě vyhrát.

MARTIN SLANINKA (ZÁLOŽNÍK FRÝDKU-MÍSTKU): Chceme se prezentovat takovou kvalitou výkonu, aby nám to dávalo předpoklad utkání kontrolovat a dotáhnout do vítězného konce. Spíš než překvapit soupeře chceme využít našich silných stránek, což se nám třeba v posledním utkání tolik nedařilo. Chceme být v utkání dominantnější, než v předchozím. (zdroj: Martin Hruzik/fnliga.cz)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies