FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jiří Doleček zpět v tréninku: Věřím, že to bude každým dnem lepší

Jiří Doleček zpět v tréninku: Věřím, že to bude každým dnem lepší Z n o j m o - Téměř tři týdny se nemohl brankář Jiří Doleček zapojit do plného tréninku kvůli zranění kolene. Během této doby trávil čas především v posilovně, dnes už se však zapojil zpět do přípravy. V krátkém rozhovoru jsme probrali jeho zranění a jak se momentálně cítí. Znojemský odchovanec věří, že vše půjde dále bez komplikací.

 
 
 

Jaké konkrétně zranění tě trápilo, pokud můžeš prozradit?
Natážené vazy v koleně a podvrknuté ostatní části kolene.

Máš za sebou, řekněme po rekonvalescenci, první trénink. Jak to vypadalo?
První trénink po zranění je vždy těžší, trochu jsem to cítil, když jsem padal na levou stranu. Dal jsem si před tréninkem ještě raději aulin a trochu to zabralo. Nebylo to dnes ale ještě úplně naplno.

Jak to vidíš výhledově?
Myslím, že každým dnem to bude lepší. Zítra budu trénovat ještě s aulinem a další dny už to zkusím bez prášků. Uvidíme, jak to půjde dále.

Dovolilo ti zranění v době, kdy jsi nemohl naplno trénovat, připravovat se nějakým způsobem individuálně?
Chodil jsem každý den do posilovny do Medifitnes. Rotoped, běhání na pásu, i když tam mě to pobolívalo, takže hlavně rotoped.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies