FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Devatenáctka načala přípravu výhrou, porazila Mikulovice

J e v i š o v i c e - V sobotu začala zápasová příprava i naši devatenáctce. Svěřenci trenéra Luďka Zlámala do ní vstoupili dobře. V Jevišovicích si poradili s Mikulovicemi, jenž hrají okresní přebor. Po vyrovnané první půli se rozhodlo v druhém dějství, kdy jsem byli aktivnější než soupeř a dokázali nastřílet tři branky.

 
 
 

TJ Mikulovice - 1.SC Znojmo 2:4 (1:1)

Branky: 30. Fiala R., 88. Polický - 70. a 86. Bogner (Dobrovolný), 6. Morong (Pelán), 77. Holčapek (77. Bogner)

Sestava: Šurkala - Morong, Slavík, Borovec, Šálek - Fukal (46. Dobrovolný), Holčapek - J. Kříž, Landšperský, Ondrák - Pelán (46. Bogner)

V Jevišovicích bylo k vidění hodně bojovné utkání plné osobních soubojů, což ale vzhledem k užšímu hřišti a prvnímu přípravnému utkání nebylo úplně překvapením. Hráči se teprve rozehrávají a dostávají do rytmu. Byly naopak i fáze hry, kdy jsme se prezentovaly velice zdařilými akcemi. Vstup do utkání jsme měli dobrý, už v šesté minutě se totiž vyhnul ofsajdové pasti Pavel Morong a otevřel skóre.

Mikulovice držely v první půli krok a dočkaly se vyrovnání, po standardní situaci, kdy se dorážkou prosadil Fiala. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

V druhém dějství byla aktivita na naší straně, přesto jsme mohli prohrávat. Potvrdilo se však staré známe pravidlo - Nedáš, dostaneš. Krčmář obrovskou šanci neproměnil a z protiútoku se trefil hráč se zkušenostmi z Juniorské ligy Patrik Bogner.

Pojistku na vedení poté dal našemu týmu Filip Holčapek a již do otevřené obrany riskujícího soupeře přidal svůj druhý gól Patrik Bogner. Hosté poté ještě korigovali zásluhou Polického.

Trenér Luděk Zlámal: Utkání průměrné úrovně ve kterém byla k vidění spíše bojovnost a osobní souboje. Náš herní výkon se podobal horské dráze. V některých fázích utkání jsme byli nahoře, kdy se objevovaly kombinace, centry, zakončení. Ale také dole, kde převládaly osobní souboje, nepřesnosti přihrávek a neuspořádanost v defenzivní činnosti.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies