FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka proti Třebíčí dominovala, Lapeš se blýskl hattrickem

T ř e b í č - Povedené ofenzivní vystoupení má za sebou náš juniorský tým. V pořadí pátého soupeře v zimní přípravě - Třebíč - totiž porazil vysokým rozdílem 5:2. Drtivá většina branek padla již v první půli. Třemi góly se blýskla nová posila Pavel Lapeš, pro nějž jsou to první branky po návratu do Znojma.

 
 
 

HFK Třebíč - 1.SC Znojmo FK 2:5 (2:4)

Branky: 16. 18. a 31. Lapeš (2x Levai, Sokol), 27. vlastní, 76. Kirschner (Celik)

Sestava: Konvalina (46. Bula) - Z. Hříbek, Pokorný, Hrazdílek, Celik - Sokol, Le Minh, Alaca, Levai - Lapeš, Yilmaz (46. Kirschner, 76. Yilmaz)

Proti Třebíči jsme sice nezačali optimisticky a soupeř se rychle dostal do vedení, pak jsme však přebrali otěže jednoznačně my. V ofenzivě jsme si vedli opravdu velice dobře a měli řadu velice povedených průnikových přihrávek. Tým dobře kombinoval a Pavel Lapeš se převtělil do role zakončovatele. Svůj střelecký účet načal v 16. minutě, kdy mu z levé strany nabídl míč na zlatém podnose Levai.

Do vedení jsme se dostali o pár chvil později a bylo to v podstatě jako přes kopírák, akorát z opačné strany. Tentokrát se do role asistenta vžil Sokol. Nadále jsme drželi taktovku utkání my, přičemž nám pomohl i nešťastný vlastenec soupeře ze 27. minuty. Velkou pohodu našeho týmu pak o čtyři minuty později dokumentoval dokonaným hattrickem střelec utkání Pavel Lapeš. Třebíč však ještě dokázala do přestávky alespoň korigovat, když se domácí prosadili po rohovém kopu.

Druhá půle se opět nesla ve znamení naší převahy s jednou výjimkou, kdy brankář Bula musel likvidovat hned v úvodu velkou možnost soupeře. Šancí jsme poté měli opravdu velké množství. Míč ovšem rozvlnil síť pouze v jednom případě. To, když našel v 76. minutě nádherným centrem z levé strany Celik ve vápně střídajícího Petra Kirschnera, jenž uzavřel hlavou na konečných 5:2. Skóre mohlo být ještě větší, ale ani Alaca, ani Yilmaz ve svých velkých šancích neuspěli.

Tibor Duda: Potěšilo mě, že jsme gólů docílili po opravdu pěkných fotbalových akcích. Řešení ze stran, povedené centry, dobré náběhy. S výsledkem i hrou jsem spokojený, soupeře jsme přehráli ve všech směrech. Ale nebudeme to přeceňovat, stále je to o poctivé práci.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies