FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorku čeká v přípravě třetiligová Třebíč

Juniorku čeká v přípravě třetiligová Třebíč Z n o j m o - Třetiligový soupeř čeká v dalším utkání zimní přípravy náš juniorský tým. Bude jím HFK Třebíč, která hraje MSFL. Nejedná se o žádnou neznámou, s Třebíčí už jsme se v minulosti v přípravě několikrát setkali. Nyní tedy přijde další "schůzka". Utkání startuje ve 12:00 a bude se hrát v Třebíči.

 
 
 

Trebíč byla v minulém roce nováčkem v MSFL a nevedla si vůbec špatně. Horácký fotbalový klus se umístil na sedmé pozici Pomohla tomu v určité míře i znojemská stopa. Na hostování zde byl Tomáš Lukáš, Jiří Zifčák a Lukáš Podzemský. Třetí jmenovaný do Třebíče nakonec přestoupil.

HFK Třebíč - 1.SC Znojmo FK
Sobota 7.2.2015 (14:00 hod. - Třebíč)

I v této sezóně si Třebíč vede velice solidně a drží se na devátém místě, což není při velké konkurenci v MSFL rozhodně zanedbatelné. Naše juniorka už v přípravě odehrála čtyři zápas. Porazila Ivančice, remizovala s Tasovicemi a prohrála s Břeclaví a týmem Wiener Linien. Třebíč v přípravě zatím porážku nepoznala.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies