FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

All-stars podle hráčů 1.SC - Petr Kirschner

All-stars podle hráčů 1.SC - Petr Kirschner Z n o j m o - Po Liboru Žondrovi přichází s výběrem své all-stars sestavy také další útočník Petr Kirschner. Opora útočných řad juniorky a člen A-týmu zvolil do své jedenáctky některá další nová jména. Bylo to znát i v útoku, kam vedle stálice Cristiana Ronalda vybral kanonýra Chelsea Diega Costu. Myšlenku hře budou dávat nejen jeho kolegové z Premier League Mata s Fabregasem, ale na podhrotu především ikona AS Řím Totti.

 
 
 

S Petrem Kirschnerem přišlo další nové rozestavení, tentokrát 3-4-1-2. Velkou roli hraje na podhrotovém místě nestárnoucí Francesco Totti, který bude vymýšlet kulišárny a pasy na útočné duo Ronaldo-Costa a povede jedenáctku také s kapitánskou páskou, na níž je ostatně zvyklý mistr světa z roku 2006 také z klubu. Diego Costa se ve výběrech all-stars objevuje poprvé stejně jako jako Mata a Fabregas.

Dalším novicem je také na kraji zálohy rychlonohý mladík z Liverpoolu Raheem Sterling. Změnil se pak také post brankáře, poprvé dostává šanci Iker Casillas.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies