FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Machala před Sokolovem: Soupeř má kvalitu ve všech řadách

Machala před Sokolovem: Soupeř má kvalitu ve všech řadách Z n o j m o - Náš tým měl po úspěšných zápasech se Zbrojovkou Brnu a na Žižkově tento týden potřebnou pohodu na práci a soustředění se na nedělní domácí ligový zápas proti Sokolovu. Trenér Oldřich Machala věří, že získané sebevědomí z předchozích úspěšných duelů přetaví právě proti Sokolovu.

 
 
 

V neděli přijede třetí tým tabulky, co o něm bližšího říct?
Je to mužstvo, které se každý rok pohybuje v horních patrech tabulky. Pralo se o postup. Nyní je znovu v popředí tabulky. Čeká nás těžký soupeř, my se na něj dobře připravíme a věřím, že už to konečně zvládneme a doma vybojujeme tři body.

Sokolov má ve svém týmu doposud nejlepší střelce ligy - Marka Červenku. Budete se na něj nějak speciálně připravovat?
Samozřejmě víme o tom, že Červenka dal sedm gólů, ale že bychom se na něj nějak speciálně připravovali, to ne. Sokolov má totiž kvalitu ve všech řadách.

Neděle bude pochopitelně o tom, získat v lize první domácí výhru, ale také o tom, udržet kontakt s čelem tabulky? My jsme devátí, Sokolov čtvrtý, rozdíl dvou bodů.
Rozdíl dvou bodů je opravdu malý, pokud bychom utkání zvládli, dostali bychom se se špičkou tabulky ještě do užšího kontaktu. To samozřejmě chceme, konečně vyhrát a potěšit fanoušky.

Přišel vhod klidnější týden po dvou náročných a vítězných zápasů se Zbrojovkou a Žižkovem?
Přišel, zvládli jsme Zbrojovku i těžký zápas na Žižkově. Myslím, že i sebevědomí šlo nahoru a kluci budou správně namotivovaní. Věřím, že to v neděli přetavíme v dobrý výsledek.

Jak to vypadá s Tomášem Cihlářem. Kdy je jeho pravděpodobný návrat na hřiště?
Tomáš má jít ještě dvacátého na rezonanci, tam se uvidí, v jakém stavu je. Pokud bude vše v pořádku, možná, že by začal. Ta horší varianta je, že by to ještě doléčené nebylo. Věřím, že Tomáš bude v pořádku a začne naplno trénovat.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies