FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Druhý den přípravy, od začátku na plný plyn

Druhý den přípravy, od začátku na plný plyn Z n o j m o - V pondělí začala letní příprava ještě lehčím tréninkem, druhý den už se ale jelo naplno. Dopoledne se především běhalo, k čemuž sloužil tartan na znojemském stadionu. Odpoledne pak tým zavítal na hřiště do Suchohrdel, kde přišlo i na práci s míčem. Už ve středu čeká Znojmo první přípravný zápas s Opavou.

 
 
 

Do přípravy se zapojil Tomáš Lukáš, který se vrátil z hostování ze Zábřehu a také Emir Zeba. Miloš Reljić měl také dorazit, ale přicestuje ve středu. Chyběl naopak Radek Buchta, který odcestoval na týdenní zkoušku do Českých Budějovic a také Erik Liener, který dostal volno a připojí se k týmu na konci týdne.


Červnové úterní ráno na tartanu.

Emir Zeba dorazil a hned se zapojil do přípravy.

Správné protáhnutí je třeba.

Martin Hudec se měl zapojit do přípravy až příští týdne Už dnes ale začal vyklusávat a sem tam se také pomazlil lehce s míčem.

Odpolední trénink v Suchohrdlech.

ODEŠLI: Vlastimil Hrubý (Jablonec), Jan Mudra (Liberec), Josef Hnaníček (Příbram), Nermin Crnkić (konec hostování z Jablonce), Václav Vašíček (konec hostování z Olomouce), Anes Haurdić, Lamine Diarrasouba, Petr Drobisz (konec smlouvy)

S OTAZNÍKEM: Radek Buchta (na zkoušce v Českých Budějovicích)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies