FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mládež ukončila podzim 14. kolem a čeká ji zimní přestávka

Z n o j m o - Zatímco juniorku a A-tým čekají na podzim důležité zápasy. Mládež už má ze sebou první část letošního soutěžního ročníku a čeká ji zimní přestávka. Tečka za podzimem nebylo pro naše týmy zrovna veselá. Ve svých utkáních totiž uspěly jen kategorie U14 a U13, které dovezly výhry nad Spartou Brno, ostatním už se zdaleka tolik nedařilo. Celý přehled již tradičně v článku.

 
 
 

U19

14.kolo / 1.SC Znojmo FK - SK Hranice 1:3 (1:2)
Branky Znojma:Bogner - Hoffmann 2, Žingor

1.SC Znojmo FK: Konvalina - Morong (33. Kolegar), Hrazdílek, Pokorný, Kunst - Sokol (55. Vala), Slavík (80. Borovec) - Janák (33. Čermák), Le Minh, Uchenna - Bogner

Po třech výhrách v řadě Znojmo narazilo. Nepovedlo se mu totiž oplatit srpnovou porážku Hranicím. Náš tým nepodal optimální výkon a tak není divu, že tři body nakonec doma nezůstali. Po podzimu patří Znojmu v tabulce šesté místo se ziskem 24 bodů.

Trenér Znojma Bohumil Juřica - Musím soupeři pogratulovat, vyhrál naprosto zaslouženě, protože nás přehrál ve všech herních činnostech. Jsem strašně zklamaný z výkonu a přístupu některých hráčů, hlavně těch starších. Jediný, který se soupeři vyrovnal v nasazení a přístupu je Hrazdílek, to je strašně málo. Bude potřeba se nad touto věcí přes zimu zamyslet a vymyslet jakou cestou se vydat.


U17

14.kolo / 1.SC Znojmo FK - Fastav Zlín 0:5 (0:2)

1.SC Znojmo FK: Kříž M. - Kříž J., Hříbek, Dobrovolný, Vítek - Ondrák, Halkoci, Fukal, Macan - Zachoval, Landšperský (Tuza, Dufek, Kulíšek)

Sedmnáctka v první půli sice Zlín zlobila. Soupeř i přesto kontroloval hru a především v druhé půli měl výrazně navrch. Znojmo tak bohužel přezimuje na poslední pozici se ziskem šesti bodů. Na jaře ovšem bude ještě spousta možnosti se z posledního místa dostat.


U16

14.kolo / 1.SC Znojmo FK - Fastav Zlín 0:1 (0:1)
ČK: Svoboda (Znojmo).

1.SC Znojmo FK: Trmal - Svoboda, Fiala, Dufek, Kulíšek - Matěj, Švejda, Šmíd, Švejkar - Kubejka, Procházka (Vávra, Tóth, Jordán, Anderle)

Znojmo bojovalo o úspěch v utkání do samého konce a výrazně favorita trápilo. Zápas nakonec rozhodla jediná branka hostujícího Pavelky v první půli. Po podzimu je Znojmo v tabulce na jedenácté pozici se ziskem 20 bodů.


U15

13.kolo / FC Sparta Brno - 1.SC Znojmo FK 3:0 (0:0)

První půle branky nepřinesla a utkání se tak rozhodlo v druhém dějství. Na jeho začátku rozhodli domácí o svém vítězství třemi rychlými brankami, na které již náš tým nedokázal zareagovat. Znojmu tak patří po podzimu sedmá pozice se ziskem 19 bodů.

Asistent trenéra Zdeněk Mička - Chtěli jsme se na závěr podzimu rozloučit vítězstvím a navázat na výborný výkon z předchozího zápasu. Dařilo se nám to však jen v první půli, druhá půle byla bohužel pouze v režii hostí, kteří rozhodli o osudu utkání v úvodu druhého poločasu, kdy vstřelili tři rychlé branky.


U14

14.kolo / Sparta Brno - 1.SC Znojmo FK 0:2 (0:0)
Branky Znojma: Merhaut, Veselý.

1.SC Znojmo FK: Novotný - Slabý, Bohdálek, Šimka, Sivera - Dolejší, Pacula, Kochan, Stupár - Veselý, Merhaut (Tóth, Beneš, Synek, Urban, Najnar, Pigal)

Čtrnáctka má za sebou velmi úspěšný podzim, což dokázala i v utkání proti Spartě Brno. Nepovedený první poločas napravila druhá část, kdy Znojmo vstřelilo dvě branky a zaslouženě si došlo pro vítězství. V tabulce je pak náš tým na skvělém třetím místě a na kontě má 33 bodů.

Asistent trenéra Znojma Marek Dítě - Po odfláknuté první půli jsme ve druhém poločase ukázali kvalitu v útočné fázi a rozhodli utkání. Nicméně hlavní pochvala patří defenzivní práci celého týmu, protože jsme domácí prakticky k ničemu nepustili. Jsem rád, že jsme úspěšný půlrok zakončili výhrou


U13

14.kolo / Sparta Brno - 1.SC Znojmo FK 8:10
Branky Znojma: Kaššai 6, Stašková 2, Novák, Citterberg

1.SC Znojmo FK: Šnepfenberg, Čech - Cabák, Ošťádal, Neumann, Novák, Peřinka, Daniel, Bauer, Citterberg, Kohoutek, Stašková, Kaššai, Turek, Bohatý, Zábojník.

Znojemská dvanáctka dohrála podzim ve velké pohodě. Vítězství nad Spartou Brno bylo třetí v řadě, i když se nerodilo vůbec snadně a soupeř byl velmi dobrým protivníkem.

Trenér Znojma Miroslav Turek - Utkání jsme vyhráli zaslouženě. Hráči zápas odbojovali a brankáři nás podrželi v kritických momentech. Jsem rád, že jsme se v posledním utkání podzimu rozloučili vítězstvím nad silným soupeřem.


U12

14.kolo / Sparta Brno - 1.SC Znojmo FK 28:0

Znojmo nenavázalo na předchozí domácí vítězství s Kroměřížem a na Spartě Brno poměrně jasně prohrálo. Tento zápas byl druhým v sezóně, kdy Znojmo nevstřelilo ani gól.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies