FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Josef Hnaníček: V takovém vedru síly ubývaly dvakrát rychleji

Josef Hnaníček: V takovém vedru síly ubývaly dvakrát rychleji B r n o / Z n o j m o - V úmorném vedru musel společně s Todorem Yonovem ve stoperské dvojici hasit manévry útočníků Teplic. Nakonec si mohl říct po utkání Josef Hnaníček - dobrá práce. Znojemská obrana totiž nepovolila Teplicím skórovat a i díky tomu brali Jihomoravané bod. Nemuselo zůstat jen u něj, ale domácí nedokázali zužitkovat svoji převahu z úvodu utkání.

 
 
 

Jak byste zhodnotil utkání s Teplicemi?
Když to vezmu kolem a kolem, tak si myslím, že to byla zasloužená remíza. Kdybychom dali gól z té šance, co tam měl Buchtič (Radek Buchta pozn. red.), tak bychom třeba vyhráli 1:0. Bylo to o tom jednom gólu, kdo by ho dal, ten vyhrál.

Teplice určitě budily respekt poté, co daly v prvním kole Slovácku tři branky. Vy jste ale jejich ofenzivní sílu dokázali udržet.
Respekt jsme měli, ale až na pár situací, kdy Licingi přehazoval Vlastu, jsme to zvládli dobře. Myslím, že jsme to odbránili docela slušně.

Střídající Mahmutović vás ale v posledních dvaceti minutách celkem proháněl.
To je pravda, ten nás hodně proháněl. Je to rychlý hráč. Ale také se na nás podepsalo velké vedro a při konci už jsme neměli tolik sil jako na začátku.

Musí to být asi hodně obtížně hrát v takovém počasí?
Síly dvakrát tolik ubývají a na konci už jsme byli totálně bez sil. Já i Toše (Todor Yonov pozn. red.) jsme si říkali po zápase, že jsme toho měli plné kecky.

Po dvou kolech máte na svém kontě dva body, spokojenost?
Doma jsme chtěli bodovat naplno, ale myslím, že jsou to zasloužené dva body. Musíme s něma být spokojení, třeba vyhrajeme v příštím kole v Jihlavě. Ale doma bychom měli vyhrávat.

V prvních dvaceti minutách jste měli dobré možnosti. Dát gól asi by se hrálo i v takovém počasí daleko lépe?
Tohle musíme v lize trestat. Jak to neztrestáme, tak budeme remizovat nebo prohrávat. Takové šance musíme proměňovat. Šance Radka Buchty byla obrovská, myslím si, že jí měl proměnit. Je to škoda, velká škoda.

Stejně jako na Dukle jste vstoupili do utkání aktivně a nebojácně. Je to nějaký plán?
To mi ani nepřijde. Asi máme dobré začátky. (s úsměvem)

Co říkáte na atmosféru?
Myslím, že se fandilo lépe než ve Znojmě. Ve Znojmě se tleskalo, ale většinou nefandilo. Viděl jsem na tribuně i kluky s Dyjákovic a ti nás hodně podpořili.

 
 
 
 
Zápasový servis
fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies