FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

A mužstvo se sejde 7.ledna

A mužstvo se sejde 7.ledna V pondělí začíná zimní příprava.

 
 
 
Asi nejméně oblíbená část roku začne fotbalistům od pondělí 7.ledna. Rozběhne se totiž zimní příprava. Tvrdý trénink budou hráčům zpestřovat přípravná utkání TIPSPORT Cupu a další plánovaná přípravná utkání (přesný přehled celé přípravy, včetně všech zápasů přineseme v pondělí). Hráči se budou připravovat v domácích podmínkách, i když některé změny jsou určitě možné.

Již nyní je jasné, že nastanou změny v kádru. O odchodu Ondřeje Sukupa, který se již dnes zapojil do přípravy Sigmy Olomouc, jsme již psali.

Téměř jisté je, že na jaře již nebude ve Znojmě ani Václav Vašíček, který je taktéž v přípravě Sigmy, ale pravděpodobnější je jeho přestup do Jihlavy.

Dalším kdo opustil Znojmo je Jan Šilinger, který dostane šanci také v Jihlavě.

Velmi pravděpodobný je přestup Muamera Avdiče, o kterého usiluje Zbrojovka Brno, ale také Sigma Olomouc a nově i Viktoria Plzeň.

Hostování ukončili Dominik Mandula a Radek Buchta (o toho máme zájem i pro jaro). Otázkou je setrvání Tomáše Oklešťka, který má u nás hostování do června 2013, ale zájem mají kluby ze zahraničí. Tím výčet odchodů končí.

Na druhou stranu i pro jaro ve Znojmě zůstavá Radim Nepožitek ze Sigmy Olomouc. Z Olomouce přichází talentovaný Marek Schmid (1993). V přestup se z největší pravděpodobností změní hostování Davida Helíska z Jihlavy. Na jaře zůstane ve Znojmě i plzeňský Jan Mudra(zda na hostování nebo přestup se ukáže v nejbližších dnech). Do přípravy se zapojí všichni naši hráči z hostování nebo po zranění(Mička, Švarc, Podzemský, Andrejič,Zifčák), příp. hráči z nižších soutěží. V jednání jsou možnétaké hráčů se zkušenostmi z ligových bojů např. z Teplic, Plzně i Olomouce nebo ze Slovenska či ze zahraničí. U hráčů z ligových kádrů to však bude spíše až v průběhu přípravy. Rozhodně jsou mezi nimi i velmi zajímavá jména. Šanci v přípravě dostanou i hráči z naší U19. Rozhodně tak bude mít trenér Kalvoda z čeho vybírat. Cíl je totiž jasný, udržet postupové příčky i po 30 kolech.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies