FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Angel Brown-Phoenix -Magic aneb znojemští rappeři na fotbale

Angel Brown-Phoenix -Magic aneb znojemští rappeři na fotbale Datum 21.10. byste měli ve svém kalendáři zatrhnout výrazným písmem - a nejen vy, co fandíte fotbalu a našemu klubu 1.SC Znojmo a těšíte se na šlágr podzimu - na souboj s exprvoligovou Viktorií Žižkov, ale i vy, co máte rádi rap.

 
 
 

Předpokládám, že skalní fandové našeho klubu znají jméno Nenad Pleš. Ano, je to bývalý hráč 1.SC Znojmo. Právě Nenad společně s Luborem Blahůškem a Martinem Fučíkem jsou známí spíš jako Angel Brown, Phoenix a Magic. Právě oni mimo jiné natočili (a třeba už i na TV Óčko měl premiéru) klip s názvem "Znojmo" Ve velmi chytlavém textu v ještě chytlavějším refrénu vyjadřují svůj patriotistický vztah k městu Znojmu. Tento klip můžete exkluzivně vidět i na naší SC TV.

Pokud se ale chcete řádně před šlágrem 2.ligy rozehřát a naladit na znojemskou notu v moderní rappové úpravě, přijďte na znojemský fotbalový stadion už před zápasem, /ten začíná už ve 14:30/, abyste mohli shlédnout i vyslechnout naši znojemskou rapperskou trojici, která vám výše zmíněný hit předvede naživo! Toto si přece nemůžete nechat ujít!

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies