FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

1.SC Z(NOJMO)ACHRAŇME
Společně bojujeme, společně vítězíme!

<b>1.SC Z(NOJMO)ACHRAŇME</b><br><b>Společně bojujeme, společně vítězíme!</b> AKTUALIZOVÁNO: Z N O J M O - Pro příznivce, kterým není lhostejný osud fotbalového klubu 1.SC Znojmo (FK). Aktuálně se k hráčům a vedení a předchozím třem fanouškům přidali už další dva naši příznivci až z Karviné: Marian a Ladislav Svobodovi - oba poslali na náš transparentní účet po 1200 Kč! Klub děkuje!

 
 
 

Plno partnerů klubu muselo v této těžké době úplně či částečně omezit svoji činnost a tím i podporu našeho fotbalového klubu 1.SC Znojmo (FK). Proto vyhlašujeme akci na záchranu klubu - zakup klubovou šálu ze speciální edice 1.SC Z(NOJMO)ACHRAŇME a přispěješ tak na chod tvého klubu.

S projektem přicházejí samotní hráči a vedení 1.SC Znojmo (FK). Samotná aktivita 1.SC Z(NOJMO)ACHRAŇME, vznikla v měsíci květnu a má za cíl sjednotit fanoušky a sponzory klubu a zajistit tak možnou podporu klubu z řad příznivců i sponzorů v přípravách na novou sezónu MSFL dospělých a všech mládežnických kategoriích. Chceme, aby mužstva byla schopná atakovat přední příčky svých soutěží. Bez tebe a tvé podpory splnit cíl nepůjde.

Jak zakoupit šálu ze speciální edice?

Zakup šálu za minimálně 1000 Kč, horní hranice je neomezená, poslaných na transparentní účet klubu 1.SC Znojmo 222477429/0600. Do zprávy pro příjemce uveď jméno a adresu, na kterou chceš poslat šálu a zda chceš své jméno či název firmy s částkou zveřejnit na internetových stránkách klubu. Všechny, kdo si a za jakou částku šálu koupili, pokud mají zájem o zveřejnění, můžete najít na stránkách klubu. Mezi prvními kupujícími jsou samotní hráči a realizační tým A mužstva.
V případě, že máš zájem uveřejnit i své foto na internetových stránkách klubu, zašli fotku s šálou na mail klub@1scznojmo.cz a připište prosím vaše jméno, případně firmu a také co z toho všeho chcete zveřejnit. V případě částky vyšší jak 2000 Kč napište, zda máte zájem jen o jednu šálu či násobně více a kolik (za každou šálu minimálně 1000 Kč).

Věříme, že i tvojí zásluhou slavný klub z jihu Moravy přežije a z fotbalové mapy nezmizí jméno 1.SC Znojmo. Pochlub se svou fotkou s šálou na našich stránkách, že jsi to právě ty, kdo pomohl zachránit klub 1.SC Znojmo (FK).

SPOLEČNĚ BOJUJEME, SPOLEČNĚ VÍTĚZÍME!

klub 1.SC Znojmo (FK)

Seznam těch, kteří už přispěli zakoupením šály:

1.Koukal Jiří 18 750 Kč



2.Malár František 18 750 Kč



3.Moravec Milan 17 500 Kč



4.Pacula Patrik 8 750 Kč



5.Kirschner Ladislav 18 750 Kč


6.Volf Milan 105 000 Kč


7.Garčic Michal


8.Okleštěk Tomáš


9.Martínek Patrik


10.Avdič Muamer


11.St.Hilaire Kathon


12.Jícha Filip


13.Marie Novotná, Plenkovice, 1100 Kč


14.Jakub Mrkávek, Vranov nad Dyjí, 1100 Kč




15.Michal Klíma, Ostrava, 1000 Kč


16.Marian Svoboda, Karviná 1200 Kč


17.Ladislav Svoboda, Karviná 1200 Kč

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies