FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V bojovném utkání jsme porazili rezervu Rapidu Vídeň

V bojovném utkání jsme porazili rezervu Rapidu Vídeň V í d e ň - Vždy, když hrajeme proti rakouským soupeřům, jedna se o nepříjemného protivníka. Proti rezervě Rapidu Vídeň se to potvrdilo. Zápas se hrál navíc na hřišti s umělou trávou, které mělo menší rozměry. Utkání tak bylo velice soubojové. Přesto se nám povedlo v první půli dostat do pohodlného vedení 3:0. Ve druhém dějství se sice Rapidu povedlo snížit, vyrovnat už se však nedokázal.

 
 
příprava (Vídeň), sobota 3.2.2018
Rapid Vídeň amatéři - 1.SC Znojmo FK  2:3  (0:3)
Branky: 13. Machuča, 31. Teplý, 41. Chereda
1.SC Znojmo FK: 1. poločas: Veselý - Pospíšil, Vedral, Zukal, Cihlář - Machuča, Chereda - Hladík, Ambrozek, Bailo - Teplý
2. poločas: Konvalina - Pospíšil, Malár, Avdić, Cihlář (65. Hladík) - Moravec, Chereda - Štrombach, Urbančok, Bailo - Teplý (65. Ambrozek)

Komentář k zápasu

Do Vídně s týmem neodcestovali Šamánek, Odehnal, Lacko, Mezlík, Helísek, Javůrek a také Švarc. Brankář Koukal chytal utkání za U19. Ukázali se však všichni hráči na zkoušku včetně Dávida Baila, nového testovaného hráče, který odehrál na kraji zálohy celý zápas. Svěřenci trenéra Kalvody se museli vypořádávat nejen z menšími rozměry hřiště s umělou trávou, ale také nepříjemným soupeřem, který dohrával souboje opravdu na maximum. Rezerva Rapidu v úvodu utkání ukázala znalost prostředí a v prvních minutách měla navrch, což také dokumentovala nastřelená tyč z přímého kopu.

Postupem času jsme se však dostávali do hry a byli jsme to my, kdy se propracoval do vedení. Ondřej Machuča vybojoval ve 13. minutě míč a z hranice vápna otevřel skóre. V bojovném utkání, kde nebyl prostor na nějaké velké fotbalové invence, ale Rapid nadále kousal. Brankář Veselý však zasahovat nemusel, střela z otočky skončila vedle brány a nepříjemný přízemní střílený centr vykopl ve 25. minutě jeden z našich hráčů z brankové čáry. Nu a tak se blýskalo na druhé straně. Nejprve ještě Kuba Teplý hlavou bránu těsně minul, ve 31. minutě už se ale radoval z gólu. Skóre pak v závěru půle ještě navýšil efektní ranou o břevno Oleksiy Chereda, který se objevil v sestavě v přípravných zápasech vůbec poprvé.

Do druhé půle se naše sestava prostřídala a více ze hry měl domácí tým. Gólman Konvalina musel vytáhnout několik dobrých zákroku, přesto však nezabránil snížení. Nejprve kapituloval v 60. minutě, podruhé pak v 75. minutě, kdy byl proti střele z bezprostřední blízkosti prakticky bezmocný.

My se naproti tomu do tolika možností nedostávali. Tu největší měl Pospíšil, který se dral za gólem jako tank, ovšem ani jeho zakončení v pádu k brance nevedlo. Skóre zkoušel změnit i testovný záložník Bailo, nicméně jeho výpad a následná střela zpoza vápna skončila mimo bránu. Těsné vítězství jsme tak nakonec uhájili.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies